dijous, 20 de desembre del 2007

Algunes notícies per llegir d'avui 19/12/07

.
Podeu llegir la notícia aquí...

L'ACA treurà de la Punta de la Tordera el transformador

Altre notícia relacionada amb el retrocés de la costa...

Destrosses pel temporal a Blanes. 19.12.2007




.
Podeu llegir la notícia aquí...

La Generalitat licita les obres per ampliar la C-32 de Palafolls a Tordera per 61,4 MEUR

Obren la licitació per ampliar la C-32 entre Palafolls i Tordera 19.12.2007

..........................................................................


.
Sobre la depuradora de l’Alt Maresme...

Maresme. El projecte executiu de la depuradora de Pineda, enllestit a principi del 2008 19.12.2007 TERESA MÁRQUEZ
...........................................................................................

El regidor de Medi Ambient de Tordera ha realitzat una entrevista a Radio Tordera on parla entre altres coses, dels espais naturals, de l’estany de la Júlia, de l’estany de Cal Raba, del Braç esquerre del riu Tordera, de l’ampliació del Life amb una bassa d’aigües permanents de gran superfície, dels aiguamolls del terciari, del passeig fluvial, del potencial natural del municipi, de l’asfaltat de pistes, de la nova potabilitzadora a Can Buscà,... entre altres.
.
.
Si no heu pogut escoltar l’entrevista, ho podeu fer el diumenge vinent desprès de l’informatiu de les 13:00 a Radio Tordera.

De moment només està disponible la part de l’entrevista que parla de la potabilitzadora...

TORDERA VOL POSAR EN MARXA AQUESTA LEGISLATURA UNA NOVA CAPTACIÓ D’AIGUA LA ZONA DE CAN BUSCÀ I LA CONSTRUCCIÓ D’UNA PLANTA POTABILITZADORA, PER MILLORAR L’AIGUA DE BOCA.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És l'hora de les rectificacions?

Des de que va començar els procés de construcció de la dessaladora, grups ecologistes, moviments veïnals, ciutadans particulars, etc. s'han oposat continuament a la manera en com es feien les coses denunciant falta de previsió, planificació i, sobretot, de cura amb el medi. La draga per abocar sorra davant dels transformadors va ser l'últim exemple.
Vàren ser criticats, menyspreats, maltractats per una colla de polítics (alcaldes i alcaldesses de la zona, la senyora Tura, la senyora Marta Lacambra, tècnics responsables de l'ACA, etc) que ens acusaven d'irresponsables, de no tenir-ne ni idea.
El temps, desgraciadament, ens ha donat la raó.
El que més em revolta de la situació és que NINGÚ assumeix responsabilitats, NINGÚ reconeix els disbarats fets. Mentrestant, milions d'euros llençats. Aquesta incompetència em revolta i, sobretot, la manca de responsabilitat de la nostra classe política per assumir res.
És en aquests moments quan em sento, molt lluny, de sentir-me representat i, sobretot, és quan crec verdaderament, que molts dels polítics estan asseguts només per escalfar la cadira. En un país democràticament civilitzat, més d'un -per vergonya- ja hauria presentat la dimissió. Aqui en canvi, miren cap una altra banda i s'espolcen les puces com si el tema no anés amb ells o s'escuden en els tècnics.
Què hauria passat si en una empresa algú hagués comès tants disbarats seguits?
Marc