dimecres, 20 de desembre del 2017

Més sobre el desgavell de la costa 19-20/12/2017 Ràdio Pineda

Tingueu clar que a 'l'equip de govern municipal' l'importa un pebre la platja... Els preocupa i demanen solucions per a 'protegir' la part urbanitzada A COSTA de la platja, i no volen solucions sinó nyaps per salvar els mobles i la temporada... Més pedres i més dragues... Punt.

El Ministeri de Medi Ambient farà un estudi de la situació de la Platja de Pineda per a concretar actuacions
Ràdio Pineda 19/12/2017


La Delegació de Costes ha fet un document que s'ha enviat al Ministeri de Medi Ambient, per a poder fer un estudi en profunditat de la situació de la platja de Pineda i la reducció de sorra a diferents punts del litoral després del darrer temporal de garbí. L'estudi fa èmfasi en la situació del litoral pinedenc per a poder fer-hi actuacions a mig termini, però també de forma immediata. L'equip de govern del PSC amb el suport del grup municipal del PP han tramitat aquesta petició a la Delegació de Costes.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que «l'informe ha arribat al Ministeri» i esperen que en pocs dies es pugui conèixer alguna acció que es pugui dur a terme o bé iniciar un estudi en profunditat de la situació.

També el regidor del PP a l'Ajuntament de Pineda Diego Sánchez, ha dit que «ha anat de la ma amb el govern municipal per ajudar en tot el que sigui necessari pel bé de Pineda i del seu litoral».


Ara fa un any que el temporal feia grans destrosses a la façana marítima
Ràdio Pineda 20/12/2017


Avui fa un any que un fort temporal va malmetre durant tres dies el litoral de Pineda. El temporal de vent va tenir un cop màxim de 81 km/h. Es tracta del rècord de l'any de l'estació meteorològica Meteoclimatic de Pineda de Mar. La Policia Local de Pineda i la Brigada Municipal van fer diverses intervencions per atendre els efectes del temporal i atenent avisos dels ciutadans pels efectes del vent. A L'Av. Mediterrània de Poblenou van caure 13 arbres i també un llum de Nadal, tant a l'Avinguda Mediterrània com a Can Pelai. També van caure arbres en altres punts, com ara la Pl. Sara Llorens, i al centre de Pineda on va caure l'arbre d'un jardí particular, davant del supermercat Consum. La Riera de Pineda baixava plena i el mar de fons impedia obrir amb les màquines la sorra acumulada. El passeig marítim es va veure afectat pel temporal de vent i mar amb el carril bici de formigó desplaçat pel fort onatge. Una marquesina també va caure sobre un cotxe.

Fotos: https://www.facebook.com/pg/radiopineda/photos/?tab=album&album_id=1362453

Vídeo: https://www.facebook.com/radiopineda/videos/1362488797116272/