dimarts, 28 d’agost del 2018

Mig miler de bagres i barbs de muntanya morts al riu Tordera a l'alçada del polígon d'Hostalric/Sant Feliu de Buixalleu 28/8/2018 Arnau Tolrà. Font: Twitter.com

Mig miler de bagres i barbs de muntanya morts al riu Tordera a l'alçada del polígon d'Hostalric/Sant Feliu de Buixalleu. Fins quan la impunitat dels abocaments industrials reiterats en aquest punt?

En respuesta a 
quin drama, a quina alçada exactament? passaré a mirar-ho. la setmana passada hi va haver un abocament incontrolat de llots no sé si té relació...

Als voltants de l'aiguabarreig amb la riera d'Arbúcies és on s'acumulen més. Es troben peixos morts fins 1km riu avall. L'origen deu estar més amunt, al polígon, un tram força inaccessible amb més d'una sortida de residus irregular, ja denunciats anteriorment..

En respuesta a 
Bon dia, fem la consulta a inspecció i et diem alguna cosa quan tinguem la informació. Salutacions.



Sorpresa! 😏

En respuesta a 
Bona tarda, hem fet inspecció a la depuradora d'Hostalric i a la sortida del polígon fase 1 de Sant Feliu de Buixalleu, sense detectar cap abocament ni cap anomalia. Demà continuarem les inspeccions a la zona per determinar l'origen. Salutacions.