diumenge, 18 d’agost del 2019

Algunes notícies per llegir 9-17/8/2019...

Estem treballant en l'extinció d'un incendi a Blanes (avís 17.44h) que ha cremat uns 125 m lineals de canyes als dos costats d'un camí a prop de la Tordera (GI-6831 - ctra. de Malgrat).

En respuesta a
Incendi de Blanes extingit. Segons ha afectat 700m2 de superfície.


Petit ensurt en a la zona de conreus de Blanes, a la llera del riu Tordera foc de canyes que estat extingit ràpidament pels serveis actuants..!!
👌
bona feina companys..!!


La Llei d'ordenació del litoral, en tràmit parlamentari, facilitarà la planificació de les activitats per fer compatible preservació del #paisatge i #turisme. Crearem un règim financer que revertirà en actuacions de millora a la costa territori.gencat.cat/ca/06_territor

La platja de La Conca/de la Pomereda (Malgrat de Mar), el sorral amb vegetació psammòfila més gran, natural i important de tota la costa entre el delta del Llobregat i l'Empordà, façana marítima de la gran plana agrícola litoral del delta de la Tordera... "platja urbana"
😏
Bravo!

Els 70 municipis costaners de #Catalunya tenen 596 trams de platges, dels quals 336 són urbans (56,28%) i 260, naturals (43,62%). La Llei d'ordenació del litoral permetrà adequar les activitats que es fan al tipus de tram de platja. Consulta els trams: sig.gencat.cat/visors/costes.


vídeo...

Vídeo...


10 metres cúbics de residus diversos retirats d'espais on no haurien d'haver arribat mai. L'incivisme i el poc respecte pel medi, el pa de cada dia... Bona acció del grup #emboscades ! #cuidemelmedi
💚
#gestioresidus
♻️
#mylloret
🌳
#ambrespectehicabemtots
⚙