dimecres, 17 de setembre del 2008

Detinguts dos piròmans per incendiar zones boscoses al Maresme, al Diari Maresme...

Detinguts dos piròmans per incendiar zones boscoses al Maresme
Diari Maresme 17/9/08

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'11 i el 14 de setembre, en dues operacions policials, dos homes com a presumptes autors d'un delicte d'incendi forestal. El primer arrestat hauria actuat en dos punts a Teià i el segon va cremar un matalàs en una àrea envoltada de vegetació a Premià de Dalt. Els veïns van impedir la propagació dels focs.

Primera detenció

El Mossos d'Esquadra de la comissaria de Premià de Mar i efectius de la Policia Local de Teià van detenir la matinada de l'11 de setembre Benjamin R.S., de 42 anys, nacionalitat espanyola i veí del Masnou, com a presumpte autor d'un delicte d'incendi forestal. L'arrestat hauria calat foc intencionadament en dos punts d'una àrea boscosa de Teià, a un quilòmetre de la zona habitada. Les flames no es van arribar a estendre gràcies a la ràpida actuació dels veïns.

Segona detenció

D'altra banda, el 14 de setembre, agents dels mossos d'esquadra de la comissaria de Premià de Mar van detenir Giuseppe L., de 20 anys, nacionalitat italiana i domiciliat a Itàlia, com a presumpte autor d'un delicte d'incendi forestal i resistència i desobediència a agents de l'autoritat. L'arrestat hauria calat foc amb un encenedor a un matalàs en una zona boscosa al costat de l'autopista C-32, al terme municipal de Premià de Dalt. Un veí de la zona va impedir que les flames s'estenguessin arrabassant-li l'encenedor de la mà i va avisar els mossos d'esquadra, que van arribar ràpidament al lloc. El presumpte autor, en veure els agents, va intentar fugir.

Disposició judicial

Benjamin R.S. va passar diumenge, 14 de setembre, a disposició del jutjat d'instrucció número 2 de Mataró i va quedar en llibertat provisional. El segon arrestat va passar aquest dilluns a disposició judicial.