dilluns, 27 de juliol del 2009

Sobre els comentaris a aquest bloc...

Anònim ha deixat un comentari nou al vostre missatge "L’ajuntament de Malgrat de Mar millora el camí d’a...":

Hola,Jo penso que si un gos te l'entrada prohibida, perque no tambe als nudistes i maricons (perdo gays) per la banda de Blanes???????? que malmeten el territori i la biodiversitat de la fauna i flora. Haurien, tant a Malgrat com a Blanes, crear una Zona de Proteccio respecte a l'espai fluvial protegit. Per exemple, tirar els campings limitrofs.Pero clar com que els campings i els turistes o no, nudistes i gays, cotitzen (creen calers, money money) per als Ajuntaments doncs vinga donar publicitat. Que la llevantada de Blanes es va gastar molts calers tontament per a despres una altra llevantada ... i els politics necessiten que arribi calers d'on sigui pel seus lujos


NO... T’equivoques de bloc, aquí no s’accepten aquesta mena de comentaris, no per censura, faltaria més, sinó per qualitat i respecte... m’explico...

Aquest comentari el deixo com a exemple del que a partir d’ara eliminaré com a administrador d’aquest espai web per no tenir ni la qualitat ni el respecte mínim cap a les altres opinions, només per això, no per compartir o no l’opinió.

Si es vol fer aquesta mena de comentaris, existeixen molts altres espais web on fer-ho, però aquest és NOMÉS per fer comentaris amb respecte (es tingui l’opinió que es tingui, agradi a uns o altres, hi ha cabuda per a tothom, però amb respecte) i NOMÉS si fan referència a l’encapçalament o presentació del bloc. Aquest no és un espai personal o de cap col·lectiu, i tothom pot dir la seva, preguntar, respondre, debatre i opinar... però amb respecte, bones maneres, i de manera justificada i/o aportant punts de vista clares.

Per exemple, la mateixa opinió expressada de manera correcta, amb respecte i amb arguments, serà benvinguda. Però sense arguments, ofensiva i sectària sense cap altre intenció que criticar o fer mal, serà esborrada.

Per la meva part jo em comprometo (i ho he fet sempre) a no censurar cap opinió coincideixi o no amb la meva (insisteixo, aquest no és un bloc personal o de cap col·lectiu, es troba a la disposició de TOTHOM).

Per altre banda s’accepten comentaris anònims, ja que l’important és l’opinió i no qui la té, i no tothom vol ser públic... respectable i lliure... però diu molt poc de qui fa servir aquest anonimat per rebaixar-se tan penosament.

A la resta de lectors, demano que no es tinguin en compte aquesta mena de missatges (el deixo només com a exemple de comentari a esborrar), i si es volen rebatre o compartir opinions (sigui quina sigui), demano el mateix criteri de respecte i qualitat per a tothom i seran gestionats (esborrats o respectats) de la mateixa manera.

Al senyor “anònim”... et convido a intentar-ho novament, i amb tota sinceritat em comprometo a respectar-ho, faltaria més, ja que només sóc un altre usuari d’aquest espai web, com qualsevol altre de vosaltres, i només em diferencia que amés el mantinc (sense publicitat, totalment altruista, només guanyant (com tothom) de l’opinió i coneixement dels altres, i a disposició de tothom, tu inclòs).

Salutacions,

Xavi