dimarts, 3 de novembre del 2009

Més sobre el retrocès de la costa 3/11/09…

Millo (PP) demana al Govern que arregli s'Abanell de forma definitiva
Diari de Girona 3/11/09

Reclama una proposta d'actuació urgent, així com el calendari d'execució de les obres de millora

BLANES MARTÍ SANTIAGO
El president del PP de Girona i diputat al Parlament de Catalunya, Josep Enric Millo, ha presentat una proposta de resolució per reclamar al Govern de la Generalitat que presenti "de manera urgent una proposta d'actuació per a l'arranjament definitiut del passeig de s'Abanell", a Blanes. En aquesta va sol·licitar explícitament que s'especifiqui el calendari d'execució de les obres. Aquesta acció es produeix dues setmanes després que la zona del passeig que pertany a la Generalitat quedés malmesa pel temporal.

Millo insisteix en la necessitat que la Generalitat realitzi les millores que estan pendents a la zona dels càmpings del passeig. Aquest espai també està afectat pel projecte de modificació del front marítim que preveu la Direcció General de Costes i que preveu l'expropiació d'una part de terreny d'aquests complexos turístics.

El popular ha responsabilitzat el Govern del succés perquè en els darrers anys no ha millorat les condicions d'aquest tram de s'Abanell i, per tant, no ha contribuït a minimitzar aquests desastres. "Si les actuacions d'arranjament i millora d'aquesta zona del passeig s'haguessin previst en el mateix moment en què fa tres anys es va detectar el problema els danys ocasionats s'haurien evitat", manifesta.