dissabte, 26 de desembre del 2009

Sobre la protecció de la desembocadura del riu Tordera 26/12/09...


El Partit Popular vol negociar amb Malgrat de Mar la neteja del delta de La Tordera
Malgrat Confidencial 26/12/09
.

El regidor del Partit Popular Celestino Lillo, responsable de l’àrea de Medi Ambient a l’Ajuntament de Blanes, ha manifestat la intenció del seu grup de recuperar i millorar l’espai del delta de La Tordera. Amb aquest objectiu, el PP ja ha presentat diverses esmenes als pressupostos de la Generalitat. Els populars han demanat que es destini una partida econòmica per tirar endavant la neteja d’aquest espai natural.

Lillo, en declaracions a "Diari de Girona", recolza la proposta de l’entitat naturalista Orchis d’instal·lar a la zona del delta una torre d’observació d’aus i reforestar i netejar l’espai. El regidor també s’ha mostrat partidari de protegir amb una tanca l’espai de nidificació dels ocells, una zona de canyars.

Però perquè aquesta declaració d’intencions no es quedi a mitges -a Blanes només li correspon la custodia d’un costat de la riba- Celestino Lillo ha assegurat que es posarà en contacte amb l’Ajuntament de Malgrat de Mar per treballar conjuntament en la millora del delta de La Tordera.