divendres, 4 de juny del 2010

Restauraran la riba de la Tordera i la riera fins a Arbúcies . Diari de Girona 4/6/10

Restauraran la riba de la Tordera i la riera fins a Arbúcies
Diari de Girona 4/6/10
.
El projecte es va presentar a la convocatòria 2010 d'ajuts per a la millora del medi natural i la reinserció social de la Diputació
.

HOSTALRIC DDG
Hostalric iniciarà durant la segona quinzena de juliol les actuacions de restauració de les ribes de la Tordera i la riera d'Arbúcies a Hostalric. Fa uns mesos l'Ajuntament i el projecte SELWA van redactar un projecte per restaurar i millorar els hàbitats d'aquestes ribes. Les actuacions de restauració consistiran en l'eliminació de flora invasora, recuperació d'hàbitats degradats i senyalització.
.
Aquest projecte va ser presentat a la convocatòria 2010 d'ajuts per a la millora del medi natural i la reinserció social de la Diputació de Girona i l'obra social de La Caixa i, finalment, n'ha resultat subvencionat. Així, a partir del juliol s'iniciaran les obres, coincidint amb l'acabament dels períodes de nidificació, i està previst que finalitzin a mitjans de novembre. Les actuacions es realitzaran amb la participació de col·lectius amb dificultats d'inserció laboral, com marca l'ajut concedit, i en aquest sentit s'ha comptat amb la participació de la Fundació Astres, una entitat que té per objectiu millorar la qualitat de vida dels col·lectius de persones desafavorides de les comarques gironines.