dimecres, 21 de juliol del 2010

Algunes notícies més per llegir 20-21/7/10...

El tresorer del Club de Tir La Gaviota acusa els portaveus de l'oposició d'estar incapacitats per governar
Malgrat Confidencial 20/7/10
.
A través d’un comunicat, el tresorer del Club de Tir La Gaviota de Malgrat de Mar, Ricardo Machado, acusa els portaveus dels grups polítics a l’oposició -Esquerra, CiU i ICV- de voler tancar les instal·lacions del club sense aportar cap tipus d’alternativa. Machado, explica que la prioritat d’aquest partits és “la desaparició del camp de tir”, en funcionament des de fa més de trenta anys i que compta entre els associats amb tiradors de renom mundial.
A més, el tresorer del club denuncia la manca d’interès sobre les activitats del club que han mostrat tenir els portaveus de l’oposició. Ricardo Machado assegura que el passat dia 12 de juny se’ls va convidar a entrar per mostrar-los les instal·lacions i van rebutjar l’oferta. És per això, que considera que “la gent que vol donar solucions a un problema ha de posar tots els mitjans per tal que això passi”. En el mateix comunicat, el tresorer del club de tir reconeix que unes instal·lacions d’aquestes característiques requereixen un espai adequat. Segons Machado, Malgrat de Mar “no disposa de gaires indrets on es pugui ubicar i realitzar aquest esport olímpic”. El tresorer demana arribar a un acord satisfactori per a totes les parts implicades i assegura mantenir les portes obertes del club a tothom qui hi vulgui entrar.
Finalment, Ricardo Machado critica amb duresa als portaveus dels grups polítics a l’oposició. Els acusa de no estar preparats per governar, ja que “no volen trobar solucions als problemes a través del diàleg”.
.
Regeneració de la platja, com a mal menor
Diari Maresme 21/7/10
.
Des d’aquest dilluns i fins al 28 de juliol el vaixell draga torna a posar sorra a la platja de Vilassar de Mar. L’Ajuntament no està d’acord ni amb les dates, ni amb les formes en què s’esta tornant a regenerar la platja del municipi.
.
Platja de Vilassar de Mar. Foto: Aj. Vilassar de Mar
.
Desacord

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha manifestat públicament el seu desacord amb les formes en què es fa aquesta regeneració, mitjançant el vaixell draga, i tampoc està d’acord en que l’actuació coincideixi amb la temporada de bany. Malgrat això, el consistori ha acceptat la mesura per evitar que els temporals de l’hivern puguin tornar a produir destrosses al passeig Marítim o fins i tot arribar a les vies del tren.

100.000 m3 de sorra

L’actuació, a càrrec del Ministeri de Medi Ambient, té previst posar un total de 100.000 m3 de sorra a la part del litoral vilassarenc més afectat, des del Museu Monjo fins a l’estació de tren de Vilassar de Mar, i també a la zona de la Xinesca.

Notícies relacionades:

Costes comença la regeneració de la platja d’Arenys de Mar
Obren la platja de Vilassar un cop finalitzats els treballs de reposició de sorra
Comença la regeneració de les platges del Maresme malmeses pel temporal del passat hivern