dijous, 25 de novembre del 2010

Aquest dissabte hi ha sortida per conèixer com és i com funciona el riu Tordera. ORCHIS

El Grup de treball de la desembocadura realitza una sortida aquest dissabte a l'únic tram de riu de la Baixa Tordera on encara es conserven gran part dels seus valors geomorfològics i on encara es poden veure les seves característiques naturals. Podrem conèixer com és i com funciona el riu Tordera de manera natural... coneixerem la perla natural del riu.
.
També podrem gaudir de la variada flora i fauna del riu amb aigües transparents i sense freqüentació, a un dels pocs llocs sense intervencions de les administracions... i això es nota.
.
Ens reunirem a les 10:00h a l'aparcament del restaurant Els trèmols de Fogars de la Selva, al costat de la benzinera Petrocat de la carretera de Tordera a Hostalric (als semàfors).
.
La durada de la sortida és d'aproximament 3 hores i cal portar botes altes d'aigua, o calçat i mitjons de recanvi (en algunes ocasions s'haurà de creuar el riu a peu per accedir-hi, no hi ha camins), a més a més de prismàtics i aigua.
.
Està oberta a qualsevol persona que estigui interessada però les places són molt limitades (no és voluntat de l'associació interferir negativament a l'espai) i és imprescindible confirmar l'assistència... orchis.naturalistes@gmail.com o javierfartet@msn.com