dijous, 11 d’agost del 2016

Més sobre les agressions al Medi Natural per part dels mal anomenats "animalistes" 10/8/2016... Ara a Calella

Fa unes setmanes ja escrivia sobre el tema davant les demandes a Malgrat de Mar...

Quan els mal anomenat "animalistes" són un lobby en contra del medi natural 20/7/2016

I encara no s'ha resolt el conflicte a Sant Pol...

Ara mateix 10 GOSSOS 2PERILLOSOS DESLLIGATS I SENSE MORRIÓ.Cada dia el mateix, fins quan?

Com ja vaig comentar, els ajuntaments sempre ubiquen aquests Pipi-cans sota o entre les roques allà on no es veuen gaire i on hi ha espècies autòctones protegides...

Problemes amb les platges on hi ha gossos
El Punt Avui 24/7/2016

De les dues espècies... Quina no dona la talla?

El con la playa para perros pone en peligro colonia estable d cormoranes moñudos

y tienen principal dormidero cormoranes Mediterráneo Problema amb gossos

I els problemes s'estenen per tot arreu...


Ohhh a la platja de El Masnou l'ajuntament té bon criteri, però els amos dels gossos l'han convertida en un pipican.



Ara l'arriba el torn a Calella...

El PACMA reivindica un tram de platja per a gossos a Calella
Ràdio Calella 10/8/2016


El partit animalista no descarta fer una campanya de recollida de signatures per exigir al Govern Municipal que persones i mascotes puguin fer ús compartit d’un tram de platja. Anna Maria Soler, membre del PACMA Maresme, ha dit en una entrevista a Ràdio Calella TV que és una incongruència que aquesta prohibició es mantingui en una ciutat declarada amiga dels animals, quan en poblacions veïnes la tendència és a permetre’n el bany.
El PACMA assenyala que la prohibició d’accés dels animals de companyia a la platja de Calella és una de les mancances que té una ciutat que, en moltes ocasions ha dit Anna Maria Soler, ha demostrat un alt grau de sensibilitat envers els animals.

“Una de les mancances que té Calella com a ciutat amiga dels animals és que no es deixa que els gossos vagin a la platja. Si està censat i paga els impostos, l’animal és un ciutadà més al que se li estan negant els drets”, lamenta Soler.
La representant del partit animalista s’ha referit a l’exemple d’altres ciutats costaneres com Barcelona, o la veïna Sant Pol de Mar, que aquest estiu han obert platges per a gossos.
Assegura que una decisió en aquesta línia afavoriria el posicionament de Calella com adestinació de turisme familiar perquè molts propietaris trien on passar les vacances en funció de les restriccions que s’imposen, tant a nivell públic com privat.
A tot això, Anna Maria Soler ha avançat la possibilitat d’iniciar una campanya de recollida de signatures per exigir que es faci un replantejament a nivell polític“Les coses amb bona voluntat es poden fer (…) No descartem en un futur iniciar una recollida de signatures per demanar a l’Ajuntament l’obertura d’una platja per a gossos”, ha apuntat.
El PACMA s’emplaça a parlar amb altres ciutadans i col·lectius amb qui comparteixen reivindicació abans de prendre la decisió d’iniciar la campanya de recollida de suports.

1 comentari:

Cinco lobitos ha dit...

Ens estem tornant boixos!!.
Actualment la platja de les banyeretes de Sant Pol de Mar s'ha convertit en un niu de caques, pixums, gossos perillosos deslligats i sense morrió, lladrucs tot el dia, molesties als veïns, gossos corrent al costat de la via del tren i a les platges veines, estiuejants desallotjats, veïns cabrejats,.... i això o voleu exportar a tot arreu?