dijous, 25 d’octubre del 2018

Sobre la Taula del Delta de la Tordera 25/10/2018

Si alguna cosa va suscitar més acord i consens entre TOTS els sectors participants durant les jornades de treball de la Taula del Delta de la Tordera, unànime i prioritària, va ser la necessitat de crear un (Parc) Espai Agrari per matenir el caràcter i paisatge agrícola del delta
Atès que no s'han presentat esmenes a la totalitat, aquesta iniciativa continuarà la tramitació en comissió per tornar més endavant al Ple per fer-ne el debat i votació finals. 📃Text de la proposició de llei:

L'únic impediment és la voluntat dels 4 ajuntaments d'oblidar en un calaix la Taula del Delta de la Tordera (aprovada als plens municipals per unanimitat) perquè no ens enganyem, darrera de molta xerrameca i foto, no hi ha res😏

En respuesta a   y a 
El dilluns que ve els 4 ajuntaments es reuneixen per preparar una reunió amb territori de la Gene el proper 7 de novembre sobre la Taula de la Tordera, feines de formigueta i anar teixint, com tothom. Aquí ningú oblida res.

I de quina mena de feina de formigueta parlem? Teixint el què? Ja s'ha reunit la Taula per, com a mínim, saber de què parlar amb Territori?

es porten les conclusions de l’ISACC Tordelta i dels científics i en funció d’això teixir,mira’t els estatuts interns

En respuesta a   y a 
3.2

Les conclusions de l'ISACC eren "reflexions i avançar feina" per a les conclusions de la Taula a consensuar, que encara no s'ha fet, i "els científics" no han presentat conclusions de res, simplement una proposta de línies a seguir per fer-les, que tampoc s'ha fet. Mira't el 3.1

Tu, més que ninguna, vas insistir sempre en NO treure conclusions ni tancar acords de res durant les jornades de l'ISACC per, paraules texturals "no hipotecar les decisions de la Taula". Quí les decideix doncs?

En respuesta a   y a 
Ei ja! Ningú pren cap decisió, la Taula és l’òrgan de governança, es va a explicar perquè les administracions totes han de fer i coordinar-se i no actuar individualment com a vegades ha fet tothom (també contractats).Lo teu penso que és una mena desconfiança natural! Salut!

😏...

El 3.1 i el 3.2 són complementaris no contradictoris. Això ho hem fet tant com tot l’any passat i seguirem! Però recorda treball col.lectiu (també per tu) ☺️

En respuesta a   y a 
Ningú va a tancar acords,t’inventes coses. Els 4 municipis van a informar de la Taula,de la seva importància,de les ganes de governança col.lectiva de l’espai,de la feina feta a través i gràcies a l’,... això és difusió,explicar on i a qui sigui de manera +.

--------------------------------------------------------

Resumint, que el dilluns es reuneixen els 4 ajuntaments per preparar la reunió del 7 amb Territori on explicaran que no tenen ni idea de com solucionar els problemes del Delta però que tenen moltes ganes de fer-ho, i que per això es va crear la Taula (que ells no han convocat mai, ho feia l'ISACC com empenta per crear-la), on es decidirà lo que s'ha de fer a aquest espai natural de manera consensuada i acordada amb tots els actors implicats, i que ells no acorden ni tanquen res sense prèvia governança col·lectiva de l'espai. Em quedo molt tranquil.

😏...

Aj de Malgrat de Mar 19 oct.
Les regidories de Medi Ambient i Turisme han participat a la reunió semestral de seguiment del projecte de S'ha presentat el balanç de les actuacions fetes el 2018, entre les quals hi ha els treballs del tram de Malgrat, i les accions del 2019 M:*

tourdera 19 oct.
Avui hem tingut reunió de seguiment de la Tourdera amb els ajuntaments promotors del projecte, per parlar i discutir els esdeveniments i actuacions futures! Seguim treballant perquè a mitjans de 2019 la ruta ja estigui 100% operativa! Més informació: