dimecres, 26 de juny del 2019

Més sobre les tales entre Tordera, Blanes i Lloret de Mar per allargar l'autopista C-32 i la concessió de peatges a Abertis 24-26/6/2019 Aturem la C-32

Veure també...

Abertis: 50 anys explotant el peatge de l’autopista C32. 22/6/2019 Joan Mora. Revista Jovent

Més sobre les tales entre Tordera, Blanes i Lloret de Mar per allargar l'autopista C-32 i la concessió de peatges a Abertis 18-19/6/2019 Aturem la C-32

... i molts més als successius enllaços.

Com sempre, només un breu resum de tuits dels darrers dies.

Edicte del 17/6/2019...
🔊 EDICTE sobre una resolució per la qual es deixa sense efecte l'aprovació definitiva del "Projecte de traçat Millora general. Nou ramal de l'autopista C-32, Blanes – Lloret de Mar. Tram: Tordera – Lloret de Mar"

EDICTE de 17 de juny de 2019, sobre una resolució per la qual es deixa sense efecte l'aprovació definitiva del "Projecte de traçat Millora general. Nou ramal de l'autopista C-32, Blanes – Lloret de Mar. Tram: Tordera – Lloret de Mar" (clau TA-NC-93024.2-A2).
Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya


📢 30 dies denunciant la tala indiscriminada d'arbres en una zona d'alt valor ecològic, sense complir la prohibició de fer-ho en època de nidificació d'ocells Fa una estona trobat un niu 'd'enganyapastors' amb cries.Mireu que diu Generalitat vindreu?

Vídeo...
📺 Notícia a informant del polvorí que deixen a els IRRESPONSABLES que talen arbres i fan feina a bosc per allargar la C-32. I el de la Generalitat amb aquesta doble moral de deixar-los fer mentre a la ciutadania li diu que precaució al bosc.

/>



Vídeo...
Aturem la C-32 Hace 22 horas

/>



Vídeo...
municipi d'alt risc d'incendi, avui primer dia d'onada de calor a ens ho adverteixen Mentrestant fa dies que denunciem un autèntic polvorí ple de restes vegetals, és una gran irresponsabilitat de Dragados 🖐️Que parin feines al bosc!

/>



⚠️ Advertiments a la ciutadania en tot moment de l'onada de calor Mireu fotos 👇ara mateix a segueixen les màquines al mig del bosc. 📢 avisadíssims!! que espereu a paralitzar la feina a bosc? Això és una greu irresponsabilitat.

Els gestos que fan gran a un país els té molt poc clars. El que fa gran a un país és la gent que des de fa tres setmanes està protegint els boscos entre i de la destrucció que permet per contentar 🖐️ 🌳

La polèmica ampliació de l'autopista C-32 entre Blanes, Tordera i Lloret de Mar, projectada a mitjans dels anys noranta, ha tornat a reprendre's, de nou, amb una gran oposició dels ecologistes del territori

S’intensifica l’oposició a l’ampliació de la C-32
ElPaís.cat 24/6/2019

El projecte està recorregut dues vegades al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya


Aturem la C-32 informa els conductors que accedeixen al sud de la Costa Brava sobre les “irregularitats” de les obres.

Aturem la C-32 informa els conductors que accedeixen al sud de la Costa Brava sobre les “irregularitats” de les obres
Ràdio Tordera 25/6/2019