dimecres, 19 de març del 2008

Observacions herpetològiques a la Riera de Pineda 18/3/08. Miquel Jover

Salamandra (Salamandra salamandra) a una font propera a can Bufí.
Fotografia de Miquel Jover
.
Observacions d’en Miquel Jover d’aquesta nit a la vall de la riera de Pineda (tram entre la pedrera de Montpalau i el pla de cal Capità)...

1 reineta (Hyla meridionalis) cantant entre les llenties d'aigua (Lemna minor) al safareig de can Bufí

8 salamandres (Salamandra salamandra), 1 d'elles juvenil, amagades als forats del travertí que recobria les parets d’una font propera a can Bufí.

1 salamandra (Salamandra salamandra) jove dins la riera de Pineda, al pla de cal Capità

1 xot (Otus scops) cantant a l'alçada del pla de cal Capità

Fotografies de salamandres (Salamandra salamandra) d’en Miquel Jover als forats de la font propera a can Bufí...
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

URGENT SI-US-PLAU!!!!

HOLA!!
Necessitem ajuda urgentment!
L'Alcaldessa està mantenint reunions amn diferents empreses per tal de fer un Nou Hopistal de Malalts mentals a primera linea de mar, si si, a la platja!!! ho està fent de tal manera que el poble no ho sàpiga i ho sabrem quan ja estigui tot firmat! amb un centre d'aquest ja en tenin prou! ho volen posar a la platja del Cami de la Pomareda, que pensarà la gent que vol ana a aquella platja??? quina seguretat hi haurà en un lloc tan poc freqüentat???! i els càmpings! el més fort és que ho volen posar a Malgrat perquè Pineda no ho ha volgut i han recollit signatures i han aconseguit que no es faci allà, i en posen el mort a nosaltres!
Fem orgull de Poble si-us-plau! hem enganxat papers per tot el poble explicant el motiu però ens estan treient els cartells! si Pineda no hol vol Malgrat menys! no soms els tontos i més que Palafolls està d'acord per tal que no ho possin tampoc a Palafolls!
VOlem engegar una recollida de firmes igual que van fer a Pineda, pq aqui no es prendran per tontos... algu sap com es pot començar i preparar una ofensiva més gran encara que per la riera?? Gracies!!!!
LA COSA ESTÀ ANANT DEPRESSA HEM DE REACCIONAR JA!!
MÉS INFO: www.elpunt.com