dimarts, 8 d’abril del 2008

Regalen nius artificials per a les Orenetes cuablanca


Des del Projecte Orenetes volen celebrar aquest primer any de censos amb un regal, no només pels col·laboradors, sinó també per a les orenetes. Davant la necessitat de conservar els nius de les orenetes i frenar els efectes de la deliberada destrucció que aquests pateixen, hem pensat que un niu artificial seria un bon regal en el primer aniversari del projecte.

Aquest present és una iniciativa de la Fundació Territori i Paisatge; ens l'ofereix gratament i de manera desinteressada. Els nius són de terrissa i fets a mà, intentant ser fidels a la construcció natural que fan les orenetes. Els podeu col·locar en edificis que anteriorment haguessin tingut nius, en tinguin actualment o en d'altres que es desconegui si n'havien tingut mai.
Tothom que hi estigui interessat, no només col·laboradors de l'ICO i voluntaris del Projecte Orenetes, sinó qualsevol persona que vulgui participar d'aquesta iniciativa, pot passar per l'oficina tècnica de l'ICO (c/Girona 168, entresol 5a. Barcelona) a buscar els nius que necessiti de manera totalment gratuïta. Juntament amb el niu rebreu el material adhesiu per col·locar-lo i un full d'instruccions i altres recomanacions. En el cas que us sigui impossible venir a la oficina podeu contactar amb mi i de ben segur que trobem una solució. Esperem que sigui del vostre agrad i, sobretot, del de les orenetes! I aprofitem per encoratjar a tothom que col·labori amb el projecte ara que ja han tornat les orenetes!

Per a més informació sobre el Projecte Orenetes podeu consultar el web www.orenetes.cat

Salutacions

Anna Dalmau
Institut Català d'Ornitologia
Coordinadora del Projecte Orenetes
+34 93 458 78 93

El Projecte Orenetes és una iniciativa de la Fundació Territori i Paisatge desenvolupada amb l'Institut Català d'Ornitologia