divendres, 26 de setembre del 2008

Sobre la tempesta d’aquesta tarda de dijous a l’Alt Maresme

tarda de pluja intensa
malgrat confidencial 25/9/08

Malgrat de Mar ha estat protagonista d'un nucli de precipitació que ha afectat el nord de la comarca del Maresme, l'est del Vallès Oriental i el sud de La Selva. Han descarregat xàfecs de forta intensitat, que han continuat afectant aquestes mateixes comarques al llarg de la resta de la jornada.

En pocs minuts, l'aiguat que ha caigut ha deixat carrers del municipi inundats i ha afectat alguns baixos de les cases. Tal i com és habitual en aquests casos, s'ha tallat l'accés al Pont d'en Pixota. Els Bombers no han hagut de realitzar cap sortida d'emergència.D'altra banda, aquest dijous s'han registrat temperatures màximes superiors als 22 graus i mínimes de 12. Per als pròxims dies s'espera que el temps millori.
.
Afegit aquest divendres...

La forta turmenta d’ahir a la tarda deixa 74 l/m2 a Malgrat de Mar.
Ràdio Palafolls 26/9/08

Ahir a la tarda un nucli de turmenta ha afectat el nord de la comarca del Maresme, part del Vallès Oriental i el sud de La Selva.

Cap a quarts de 5 de la tarda d’ahir una forta precipitació en pocs minuts, ha deixat a Malgrat amb diferents carrers del municipi inundats i ha afectat alguns baixos de les cases. Tal i com és habitual en aquests casos, s’ha tallat l’accés al Pont d’en Pixota que duu a Blanes.

Tot i això, i segons el diari digital Malgrat Confidencial, els Bombers no han hagut de realitzar cap sortida d’emergència.