dissabte, 27 de març del 2010

Tot a punt per la plantada de demà diumenge 28/3/10 a la desembocadura. Orchis, Naturalistes de la Selva i l’Alt Maresme


Ja ho teniu tot preparat per demà!!!

A partir de les 10:00h tothom qui vulgui podrà apropar-se a la desembocadura del riu Tordera per plantar un arbre o arbust de ribera, a l’aparcament davant Càmping La Tordera (Malgrat de Mar) hi trobareu les plantes, algunes eines, aigua per regar, i totes les indicacions i ajuda que necessiteu.

Entre les espècies autòctones que es podrà plantar hi ha freixes (Fraxinus angustifolia), verns (Alnus glutinosa), àlbers (Populus alba), oms (Ulmus minor), salzes blancs (Salix alba), gatells (Salix atrocinerea), sanguinyols (Cornus sanguinea), aranyoners (Prunus spinosa), aladerns (Phillyrea angustifolia) (Rhamnus alaternus), llentiscles (Pistacia lentiscus) i heura (Hedera helix).

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ja ha col·locat els contenidors per als qui vulguin donar un cop de mà recollint les deixalles que trobem.

Aquesta és la primera de les plantades organitzades dins les Activitats 2010 a la desembocadura de la Tordera per recuperar el bosc de ribera, per afavorir la biodiversitat d’aquest espai natural, i per delimitar els accessos a la platja. I és cosa de tots...

Tots esteu convidats!!!