dijous, 6 de maig del 2010

¡¡¡Vaya, vaya!!!... taninoninoná... ¡¡Aquí no hay playa!!... taninoninoná... ¡¡Vaya, vaya!!...

Creació d’una proposta de projecte de “Ruta de la Tordera”
Projecte SELWA 23/4/10
.
.
Durant el primer trimestre de 2010 el projecte SELWA, conjuntament amb l’Observatori de la Tordera i l’Ajuntament d’Hostalric, han estat preparant una proposta de projecte per crear una “Ruta de la Tordera”. En aquesta proposta es mostra l’interès de desenvolupar un projecte de desenvolupament del territori utilitzant com a eix vertebrador el riu Tordera i que es materialitzaria amb la creació d’una ruta de senderisme i cicloturisme que resseguís el riu Tordera, des del naixement fins a la desembocadura, i que podria incorporar les rieres d’Arbúcies i de Santa Coloma.
.
Aquest projecte, a més de proposar la creació d’una ruta de senderisme i cicloturisme al voltant de la Tordera, també planteja la possibilitat d’habilitar diferents Centres d’Interpretació de la Tordera tematitzats i la creació de petits itineraris alternatius associats a la ruta i que ofereixin la possibilitat de desviar-se’n (per exemple per acostar-se als nuclis poblacionals). Al següent enllaç us podeu descarregar la proposta de projecte i obtenir-ne més informació:
.
Proposta de projecte de "Ruta de la Tordera" (1,77 MB) (59)
.
.

Presentació als alcaldes de la proposta de “Ruta de la Tordera”
Projecte SELWA 24/4/10
.
.
El passat 18 de març es va presentar, a l’Ajuntment d’Hostalric, la proposta de projecte de “Ruta de la Tordera” als alcaldes dels diferents municipis afectats per aquest projecte. L’acte va ser organitzat per l’equip promotor del projecte (Ajuntament d’Hostalric, projecte SELWA i Observatori de la Tordera) i hi van intervenir l’alcalde d’Hostalric (Josep Antoni Frias) per mostrar l’interès del projecte per al territori, el tècnic del projecte SELWA (Marc Corominas) i el director de l’Observatori de la Tordera (Martí Boada), que van presentar la proposta tècnica.
.
La proposta va tenir molt bona acollida pels diferents assistents que, en els propers dies, signaran un document d’adhesió al projecte que servirà per començar a cercar el finançament necessari per tirar-lo endavant. Durant els propers mesos us anirem informant de l’evolució d’aquesta iniciativa que, de ben segur, aportarà importants beneficis per al territori: econòmics, benestar ciutadà, millora del patrimoni, descoberta, etc. Al segúent enllaç us podeu descarregar la presentació que es va fer del projecte:
.
Presentació de la proposta de projecte de "Ruta de la Tordera" (7,8 MB) (48)

... ¡¡¡Vaya, vaya!!!

2 comentaris:

Sussss ha dit...

Ai carai, quina proposta més bonica, un carril bici al llarg de tot el riu. Ara cal saber si segueix el riu per aprofitar el suau pendent o per ficar-se literalment a la llera, que no és el mateix.

Anònim ha dit...

Per què cal que facin un carril bici si ja hi ha un camí?