dilluns, 15 d’agost del 2016

Aquest estiu del 2016, el Corb marí emplomallat (Phalacrocorax aristotelis) triomfa al Twitter

Si fa temps que seguiu aquest blog, veureu que molt sovint hi ha entrades sobre els Corbs marins emplomallats (Phalacrocorax aristotelis) de la Selva i l'Alt Maresme.

L'objectiu d'aquest blog no és altre que donar a conèixer la Natura de la Baixa Tordera des de qualsevol mirada fent servir qualsevol font per recopilar continguts diversos que van apareixent dia a dia, i per tant procuro dintre de les meves possibilitats anar publicant tot allò que pugui llegir o veure... Twitter inclòs.

Doncs bé, aquest estiu al Twitter hi ha una espècie que ha triomfat i destacat per sobre de qualsevol altre amb publicacions gairebé diàries.

Segur que tots vosaltres heu vist fotografies fetes per estiuejants i usuaris de les platges i cales de la Selva i l'Alt Maresme d'aquests ocells a qualsevol roca, fet normal ja que han coincidit la població estiuenjant més important de la Mediterrània d'aquesta espècie amb les noves juguines tecnològiques dels banyistes. Com a resultat lògic... El Corb marí emplomallat s'ha convertit en tota una atracció turística i triomfa al Twitter...

Ellos son los Guardianes de la Puerta a la Costa Brava: los cormoranes.