dilluns, 9 d’abril del 2018

Algunes notícies per llegir 8 i 9/4/2018...

[ÀUDIO] Entrevista amb , geòleg i investigador del . Avui ha explicat a l'Informatiu Migdia quina és la tasca que es fa per preservar el Delta de la Tordera.

[ÀUDIO] Entrevista amb Enric Sagristà, geòleg i investigador del Delta de la Tordera
Ona Malgrat 9/4/2018

L’Enric Sagristà és geòleg i investigador predoctoral al Centre d’Estudis Avançats de Blanes. Avui ens ha acompanyat als estudis d'Ona Malgrat per explicar-nos com és la seva tasca. A través de les xarxes socials, l'Enric comparteix informacions vinculades amb la seva feina. En fa difusió i també pedagogia amb dades curioses sobre el delta de la Tordera. Sobre la necessitat de ser més respectuosos amb la natura i el medi ambient. Amb tot allò que ens envolta.

Un dels últims post que ha compartit l’Enric és el que fa referència als efectes negatius de la presència dels gossos a la llera del riu Tordera.

Una de les qüestions importants també és l’erosió del litoral. Moltes poblacions regeneren amb sorra el seu litoral quan arriba la temporada turística. Els especialistes diuen que aquesta no és la solució, només un "pedaç", tal i com reconeix l'Enric a l'entrevista de l'Informatiu del Migdia.

Galeria d'àudios


Des de amb en denunciem la tala de la Roureda de Can Verdalet a Tordera, un espai d’interés natural i de la xarxa natura 2000.

S'Agulla Educa. Med. 8 abr.
Avançant en el mapejat d'arts de pesca abandonats / Avanzando en el mapeado de artes de pesca abandonados