dimecres, 15 d’agost del 2018

Nou abocament d'aigües residuals a la Tordera, ara a Hostalric 14/8/2018 Font: Facebook.com

Recurrent i freqüent, tot i que l'ACA ho negui o amagui (per mantenir la propaganda)... Per suposat, mai es troba l'origen (curiós, oi?), es minimitza i s'oblida, quan no es nega...

La Policia Local d'Hostalric informa que aquest matí s’ha rebut un avís per part d’una veïna d’Hostalric, informant que un tram del Riu Tordera hi havia una taca de color negre.
La Policia Local d’Hostalric, s’ ha adreçat al lloc, i ha observat diverses taques negres del que semblava ser algun tipus de líquid o substància líquida, i parts del voral de sorra també tacades.
S’ha fet seguiment de l’abocament, observant diferents trams afectats, sense poder determinar el seu origen.
Degut a la magnitud del mateix, s’han activat els Agents Rurals, departament de medi ambient i a l’Agència Catalana de l’Aigua, que s’han adreçat al lloc, i estan fent el servei i la investigació dels fets juntament amb la Policia Local d’Hostalric.

La Policia Local informa que segons els resultats de les mostres que s'han analizat, l'abocament que hi ha hagut a la riera NO ÉS TÒXIC i per tant no comporta cap perill per a la població. Agents rurals i l'Agència Catalana de l'Aigua segueixen amb les investigacions.

#Hostalric
— en Hostalric, Cataluna, Spain.