dissabte, 16 de febrer del 2019

Cap a la urbanització total del front marítim del delta de la Tordera (Blanes i Malgrat de Mar) 16/2/2019

Cap a la urbanització total del front marítim del delta de la Tordera, a banda i banda de la desembocadura (Blanes i Malgrat de Mar)... A on estan els ECOpijos?😏... Naturalitzant els nuclis urbans amb floretes exòtiques, parlant de carrils bici i col'locant caixes niu als parcs?

Blanes: "La zona hotelera formaria part d’un sector amb carrers perpendiculars al mar i una zona verda." "La nova aprovació del POUM es discutirà en una sessió extraordinària. El pla general exclourà les ampliacions irregulars dels càmpings Bella Terra i Blanc d’Eivissa"

"una de les novetats serà la inclusió d’una zona hotelera de 4 estrelles al sector dels càmpings" "en cas que cessin algunes de les activitats de càmping, els responsables puguin dedicar-se al sector hoteler." 😏 vía

Per cert, la foto no té res a veure amb la notícia, és del nucli urbà, no de la zona dels càmpings ;)...

Inclouen una zona hotelera al POUM de Blanes
El Punt Avui 16/2/2019

El pla exclou els càmpings il·legals i i serà dut a votació la setmana vinent

Una imatge de la platja de Blanes, amb el passeig i el castell de Sant Joan (al fons), el març del 2018. JOAN SABATER.

J. FERRER - BLANES
L’equip de govern de Bla­nes, del PSC, va expo­sar en la comissió infor­ma­tiva d’ahir al mig­dia un avançament del que serà el nou pla gene­ral del muni­cipi, que serà dut a apro­vació en un ple extra­or­di­nari, la set­mana que ve. Segons explica la regi­dora d’Urba­nisme, Pepa Celaya (PSC), una de les nove­tats del nou pla­ne­ja­ment serà la inclusió d’una zona hote­lera de 4 estre­lles al sec­tor dels càmpings, al barri dels Pins.

Aquesta nove­tat, expo­sada a la resta de grups muni­ci­pals, hau­ria de per­me­tre que, en cas que ces­sin algu­nes de les acti­vi­tats de càmping, els res­pon­sa­bles puguin dedi­car-se al sec­tor hote­ler. La zona hote­lera for­ma­ria part d’un sec­tor amb car­rers per­pen­di­cu­lars al mar i una zona verda. És a prop de l’escola Napoleó Soliva.

La nova apro­vació del pla d’orde­nació urbanística muni­ci­pal (POUM) es dis­cu­tirà en una sessió extra­or­dinària. El pla gene­ral exclourà les ampli­a­ci­ons irre­gu­lars dels càmpings Bella Terra i Blanc d’Eivissa. Celaya recorda que l’Ajun­ta­ment els ha exclòs per l’informe de la Comissió Ter­ri­to­rial d’Urba­nisme. El pla­ne­ja­ment res­trin­geix la cons­trucció a la car­re­tera de Llo­ret, a tocar de la rotonda dels Focs, “en el sec­tor mun­ta­nya”, diu la regi­dora. “Serà un sec­tor no deli­mi­tat i no s’hi podrà cons­truir sense auto­rit­zació.”

Zona indus­trial

El POUM de Bla­nes deli­mita altres sec­tors del muni­cipi. Al vol­tant de la Nyls­tar SA –antiga SAFA– i de l’estació de tren, només hi podrà haver acti­vi­tat indus­trial. Per a zona comer­cial, hi ha pre­vista la car­re­tera de Llo­ret i l’avin­guda d’Europa.

------------------------------------------------

Veure també (sobre la banda de Malgrat de Mar)...

Algunes notícies per llegir 7-9/2/2019...