divendres, 9 de setembre del 2016

L’Associació de Guinguetaires d’Arenys de Mar s’oposa a la ubicació d’una platja per a gossos a la Musclera. Ràdio Arenys 7/9/2016

L’Associació de Guinguetaires d’Arenys de Mar s’oposa a la ubicació d’una platja per a gossos a la Musclera
Ràdio Arenys 7/9/2016

Arenys i Caldes estudien posar un espai per animals (foto: Ajuntament Arenys de Mar)

Des de l’entitat diuen que l’espai ja és prou petit com perquè ara es limiti més perquè els banyistes puguin anar amb els seus animals. D’altra banda, des de l’entitat valoren positivament la temporada d’estiu que han tingut aquest any, una temporada on sí que han fet l’agost a diferència d’anys anteriors.

La presidenta de l’Associació de Guinguetaires, Sussanna Coll, ha afirmat que de moment no els ha arribat cap informació sobre la instal·lació d’una platja per a gossos a la Musclera. Tot i això, Coll creu que aquest no és lloc més idoni, ja que la platja és petita. De fet, s’ha mostrat molt crítica amb aquesta idea que l’Ajuntament d’Arenys de Mar i Caldes d’Estrac estan començant a treballar.
D’altra banda, els “xiringuitos" d’Arenys de Mar han tingut una bona temporada d’estiu. La clientela s’ha recuperat força respecte altres anys, ja sigui per la forta calor que ha fet com també perquè es comença a notar que la crisi econòmica es va superant i la gent consumeix més.

Algunes de les guinguetes ja començaran a plegar aquest cap de setmana. És el cas de les que estan ubicades a la Picòrdia. Les de la Musclera tancaran el 25 de setembre i les del Cavaió després de l’11 de Setembre, excepte una guingueta que seguirà oberta fins a l’octubre.