dimarts, 20 de febrer del 2018

Cicle de Seminaris ISACC TorDelta 28/2/2018, 7/3/2018 i 14/3/2018

[ÀUDIO] Entrevista amb Annelies Broekman, investigadora CREAF, sobre el cicle de xerrades Delta de la Tordera
Ona Malgrat 20/2/2018

Annelies Broekman als estudis d'Ona Malgrat

Annelies Broekman ha explicat durant una entrevista a l'Informatiu del Migdia que amb aquest cicle de xerrades es fa un pas més i volen plantejar alguns dels reptes més importants que té el territori als experts, a gent de l'administració i del món de la ciència per confrontar les opinions a partir de les dades que ja s'han recopilat.

Seran 3 seminaris. Tots de 17 a 20H a l'Arxiu Municipal de Malgrat de Mar. El primer serà sobre la gestió integral sobre les zones costaneres. Un aspecte molt important, diu Broekman, ja que inclou la informació que es fa servir en els protocols internacionals quan es parla de la gestió de la costa.

El dia 7 de març es farà una sessió per posar en valor la biodiversitat del Delta. Hi haurà exemples que s'han posat en marxa en altres punts del país.

El dia 14 de març es parlarà de l'aigua, l'aspecte vertebrador de totes les xerrades. Amb representants de l'Agència Catalana de l'Aigua, amb operadors locals d'abastament d'aigua, amb ciutadans en general, es parlarà de les garanties d'abastament i els sistema de distribució, tractament i sanejament de l'aigua que hi ha a la zona de la Tordera. També, diu Annelies Broekman, de les infraestructures que hi ha al territori i que són importants per a tot Catalunya com la planta dessalinitzadora i la connexió a la xarxa Ter-Llobregat.

Galeria d'àudios


i del , als Seminaris ISACC TorDelta amb “La gestió integrada de la zona costanera del Delta de la Tordera: dinàmica de sediments i usos del sòl”. 28/2 a les 17h. a l’Arxiu Municipal, c/Mar 63

Aquí tot el programa...