dissabte, 24 de juny de 2017

Més incendis 23 i 24/6/2017

Controlat l'incendi a la serra de l'Esquirol al Parc del Montnegre i el Corredor
Nació Digital 24/6/2017

La columna de fum del foc ha estat ben visible des de diversos municipis del Baix Montseny

Massa forestal cremada a la serra de l'Esquirol al Montnegre | Jordi Massaguer Carles

Els Bombers de la Generalitat amb el suports d'agents Rurals i les ADF de municipis com Fogars, Riells i Viabrea, Hostalric i Massanes estan treballant per acabar d'extingir el foc que s'ha declarat a la serra de l'Esquirol, al parc del Montnegre i el Cooredor i que en aquests moments ja està controlat, tot i així una quantitat encara area indeterminada de massa forestal ha cremat.

La columna de fum del foc ha estat ben visible des de diversos municipis del Baix Montseny, un dels quals Hostalric tal com ha destacat l'alcalde Josep Antoni Frias que ha agraït la feina que estan portant a terme totes les persones implicades en l'extinció del foc.

Aquest dissabte, Protecció Civil de la Generalitat demana màxima prudència i col·laboració activa a la ciutadania avui per la persistència de l'onada de calor i l'elevat risc d’incendis.

ADF de quatre municipis han fet de suport als Bombers de la Generalitat per apagar el foc Foto: Jordi Massaguer Carles

incendi a Ramió (Fogars de la Selva, Parc Natural Montnegre i corredor)

Avui hem treballat a de . Ara ja en fase de control.

2 videos de lincendi d'aquest migdia a Fogars! Rapida intervencio dels adf de la comarca! adffogars

En respuesta a   y a 

Avui malauradament s'ha complert la predicció de cada any en la ressaca de la revetlla, s'ha produït un incendi forestal aquest cop la Serra de l'Esquirol de Fogars de la Selva per un petard, hem treballat conjuntament amb bombers desplaçant al lloc les ADF's de Fogars, Hostalric, Riells, Cadiretes, Massanes, Arbúcies i Lloret amb 8 vehicles i 25 voluntaris, així com cubes d'Hostalric, Massanes, Fogars i Sant Feliu de Buixalleu, ha cremat aproximadament 1,5 h.
 Molta Precaució..!!
Secretariat Federacions ADF Catalunya

Incendi de matolls a la Riera de les Ferreres.2 patrulles de Policia Local, Protecció Civil Tordera i col·laboracióveïns l'han controlat 1/2

Més fotos de l'incendi de matolls - ja extingit - aquesta tarda a les Ferreres

En respuesta a 
Ara els remullaran la zona. Es desconeixen les causes


Petit incendi a la falda de Sant Llop. 2 vevhicles de , ADF i Guàrdies Municipals de Breda i Riells i Viabrea. CONTROLAT.

Segona sortida per petards d'avui!! Molt de compte! Batlloria i Breda!


Nit de revetlla sense grans ensurts a Blanes
Diari de Girona 24/6/2017

S'han registrat dos incendis amb matolls cremats en zona urbana i dos contenidors amb material encès a l'interior per la tirada de petardsCremen 2.000 metres quadrats de terreny agrícola a la carretera de Fogars.
Ràdio Tordera 23/6/2017


Un petit incendi ha cremat 2.000 metres quadrats de terreny agrícola, a la zona rural de davant l’empresa Torho, aquest migdia, en el mateix punt on ahir es va produir un altre incendi.

Al voltant de les 14:45 s’ha donat l’alerta. A les tasques d’extinció hi han treballat 3 patrulles de Policia Local, 4 de bombers, 4 d’ADF, 1 patrulla de Mossos d’Esquadra i una cuba d’un particular, que a les 15:20 han donat per controlat l’incendi després de que cremés 2.000 metres quadrats de terreny agrícola.

L’incendi també ha afectat a la circulació per la carretera BV-5121 (la de Tordera a Fogars) que s’ha hagut de tallar des de la Plaça de la Concòrdia, i s’ha tornat a obrir un cop s’ha donat per controlat l’incendi,