dimecres, 9 d’agost del 2017

Tot s'hi val, inclòs mentir descaradament, per justificar la Tourdera 9/8/2017 Ràdio Tordera

Diguem-ho clar... això de la Tourdera és un engany que facilita urbanitzar i "invertir" en infreaetructures i mobiliari urbà al medi natural amb total impunitat i sense donar explicacions de cap mena, tot fent servir els vianants i els ciclistes com excusa. Es fa servir finançament públic per fer malbé espais naturals i per afavorir a determinades empreses privades perquè, i no em cansaré de dir-ho, aquí l'important és executar l'obra i la resta són excuses.

I si cal, per justificar-ho, es menteix descaradament als mitjans locals i comarcals...

"es remodelaran els ponts que travessen el riu"... Quins ponts?

"Diàriament són moltes persones les què els fan servir per anar fins a Àgora i Niàgara Parc, així com també per agafar el camí que arriba fins el veïnat de Sant Tou"... Totalment FALS!!!

"també s’hi faran actuacions de millora al tram que passa per davant de l’Esplai de la Gent Gran per evitar que els plàstics del mercat del diumenge puguin caure al riu"... Totalment FALS!!!... les tanques que eviten això fa anys que estan allà, amb o sense passeig fluvial.

"millora dels accessos a zones allunyades del nucli urbà ha permès asfaltar un tram d’uns 300 metres del camí de sorra que va del Parc de la Sardana fins a la N-II"... Aquesta era la Ruta ciclista i naturalística de la Tourdera?... dia a dia es van desmuntant totes i cadascuna de les mentides que envolten aquest macro-projecte urbanístic.

Són només uns exemples a una petita notícia amb un petit text i tres talls de veu... no trobareu cap notícia sobre la Tourdera, enlloc, que no sigui un engany constant...

S’ultima la remodelació del passeig fluvial de “La Tourdera” al seu pas pel nostre municipi
Ràdio Tordera 9/8/2017

La Regidoria d’Obres i Serveis ultima l’inici de les obres de remodelació del passeig fluvial del riu Tordera al seu pas pel nostre municipi. Aquesta actuació s’emmarca dins del projecte intercomarcal de la ruta de la Tourdera, la via verda que resseguirà tot el riu i que pretén unir el Mar Mediterrani amb la Serralada del Montseny. De fet, fa un any que està actiu el tram més alt de la ruta, el que va de la Font Bona de Sant Marçal (on neix el riu Tordera) fins a la vila de Montseny.

De moment, al nostre municipi es millorarà el tram del passeig fluvial entre el Parc de la Sardana i l’empresa Torho. En aquest punt, es remodelaran els ponts que travessen el riu. Diàriament són moltes persones les què els fan servir per anar fins a Àgora i Niàgara Parc, així com també per agafar el camí que arriba fins el veïnat de Sant Tou. Per altra banda, també s’hi faran actuacions de millora al tram que passa per davant de l’Esplai de la Gent Gran per evitar que els plàstics del mercat del diumenge puguin caure al riu. Així ho explicava als micròfons de Ràdio Tordera, el regidor d’Obres i Serveis, Carles Aulet.

Àudio aulet 1

Així mateix, es vol aconseguir que el passeig fluvial i el mercat puguin conviure els diumenges. Per aquesta raó, les obres preveuen habilitar un espai prou ample perquè les parades no envaeixin el camí.

Àudio aulet 2

Per altra banda, una subvenció de la Diputació de Barcelona per a la millora dels accessos a zones allunyades del nucli urbà ha permès asfaltar un tram d’uns 300 metres del camí de sorra que va del Parc de la Sardana fins a la N-II. Un grup de veïns es van mostrar contraris a l’actuació. Malgrat això, finalment s’ha executat l’obra. Carles Aulet diu que l’arranjament millorarà l’accés dels veïns a les seves cases.

Àudio aulet 3

Les obres de millora en el passeig fluvial de La Tordera estan finançades per la Diputació de Barcelona.