dimecres, 30 de juliol del 2008

AJUTS ICO A LA RECERCA ORNITOLÒGICA – 2008

L'Institut Català d'Ornitologia, a fi i efecte de promoure l'explotació de les dades d'anellament generades al llarg dels darrers anys i fomentar la redacció de treballs científics entre els seus socis, convoca 2 AJUTS a projectes de recerca que tinguin per objecte l'estudi d'algun aspecte de la biologia dels ocells i utilitzin com a font d'informació principal les bases de dades d'anellament existents a l'ICO.

Es convoquen 2 ajuts, dotats de 1.200 € cadascun, a projectes de recerca sobre la biologia de les aus que siguin realitzats, totalment o en part, utilitzant les bases de dades d'anellament d'ocells existents a l'ICO.

Els projectes podran ser presentats a tall individual o col·lectiu. Almenys un dels components de l'equip de treball, que actuarà com a responsable i persona de contacte, haurà de ser major de 18 anys al moment de sol·licitar l'ajut.

Almenys un dels components de l'equip de treball haurà de ser soci de l'ICO des de 6 mesos abans de la publicació d'aquesta convocatòria.

L'ICO posarà a disposició dels guanyadors, de forma exclusiva durant el període d'un any, les dades necessàries per a dur a terme el projecte de recerca proposat.

L'atorgament de la totalitat de l'ajut queda supeditat a la publicació dels resultats científics del treball en revistes científiques periòdiques amb procés de revisió extern.

Les sol·licituds han de ser lliurades a la secretaria de l'ICO (Girona 168, entresol 5a, 08037 Barcelona).

La present convocatòria restarà oberta fins al 23 de desembre de 2008 a les 13:00 hores. No s'admetrà cap sol·licitud que hagi estat rebuda amb posterioritat a aquesta data.

Podeu veure la resta de bases aquí...

http://www.ornitologia.org/recerca/recerca_ajuts.htm