dimarts, 11 de juliol del 2017

Sobre les platges 11/7/2017...

Cada any l'equivalent a 1 milió d'€ en sorra arribarien a les platges del delta de la Tordera si aquest fos funcional?

(1/2) El delta de la tordera és un malalt amb pronostic incert ja que els metges no es posen d'acord amb el tractament que ha de seguir

En respuesta a 
(2/2) ara un equip interdisciplinar (taula de la Tordera) té per objectiu trobar consens entre els metges amb quin tractament ha de setuir

En respuesta a 
De moment lo que hi ha és un munt de metges barallant-se pels òrgans del donant difunt ;) més que voluntat real per reanimar-lo... trist.

Les platges ja no donen per més, d'aquí les demandes d"ampliació" a alguns municipis dient que és una "regeneració".
Pineda hissa les banderes blaves i presenta les platges temàtiques en la Festa d'Estiu
Ràdio Pineda 10/7/2017


Pineda ha celebrat la Festa d'Estiu a les platges aquest diumenge amb activitats per a tota la família a les platges dels Pescadors, dels Pins, de la Riera i de Poblenou. El programa d'activitats d'estiu gratuïtes i obertes a tothom ja és en marxa i també i la segona edició del Baby Center, a la Platja dels Pescadors, així com l'espai Mini Beach, on s'ofereixen tallers, activitats i jocs d'aigua cada dia, i festa de l'escuma els divendres.

S'ha presentat també el catàleg de platges 2017 que inclou tots els serveis de les platges pinedenques i el programa d'activitats d'estiu gratuïtes, que s'adrecen tant a grans com a petits, i que es desenvoluparan diàriament fins a mitjans de setembre.

En l'acte de diumenge, l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, va destacar, com a novetat, «les platges temàtiques», amb franges de platja per mascotes, una platja nudista, un espai per a persones amb mobilitat reduïda, i serveis oberts a tothom, com el Baby Center per als més petits.

En l'acte es va fer la hissada de les dues banderes blaves a la platja de Pineda, amb la participació de regidores i regidors de govern i oposició a l'Ajuntament de Pineda, i moltes activitats al llarg del passeig. La regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Carme Aragonès, va fer una valoració positiva de l'acte La platja dedicades a les mascotes és una novetat que ha estat demanada per molts pinedencs i pinedenques, i també pels turistes i tour operadors, segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Carme Aragonès.

 Hissada de les banderes blaves, amb Xavier Amor

Baby Center de Pineda

El Baby Center

El Baby Center estarà obert fins al 17 de setembre, cada dia de 2/4 d'11 a 6 de la tarda a la Platja dels Pescadors l’espai Baby Center per a nadons i nens i nenes fins a 6 anys, un espai únic a Catalunya pensat per al lleure infantil i per facilitar a les famílies la seva estada a la platja. Ofereix activitats dirigides per monitors en un espai dotat d'aire condicionat i lavabo, i compta amb canviadors, trones, microones, nevera, rentamans, llitets i un sofà per a l'alletament, tot l'equipament necessari per facilitar l'estada de les famílies a la platja. Els nadons i nens que participin en les activitats del Baby Center han d'anar acompanyats d'un adult responsable.

L'Espai Mini Beach Club

L'Espai Mini Beach Club acollirà també, fins al 15 de setembre, sessions esportives amb la col·laboració del Complex Municipal Esportiu Can Xaubet, d'Aquagym (tots els dimarts, dimecres, dijous i divendres d'11 a 11:40h), Zumba (els dilluns i divendres d'11:45 a 12:15h), Balls llatins (els dimecres d'11:45 a 12:15h) i Soft Gym (els dimarts i els dijous d'11:45 a 12:15h).

Espais esportius

Així mateix, ja estan disponibles els diferents espais esportius a les platges de Pineda. Concretament, s’ha habilitat espais i xarxes per a la pràctica de vòlei i porteries per a jugar a futbol. Aquests espais estan distribuïts en diferents ubicacions de la platja de Pineda:

- Platja dels Pins- 1 camp de vòlei i 2 porteries de futbol platja

- Platja dels Pescadors (alçada guingueta la Calma) - 1 camp de vòlei

- Platja dels Pescadors (alçada C/. Roger de Llúria)- 1 camp de vòlei

- Platja de la Riera (al nord del C/. Camós)- 1 camp de vòlei

- Platja Poblenou (al costat guingueta Santi's)- 2 camps de vòlei i 2 porteries de futbol platja

El Baby Center i el Mini Beach està en servei fins el 17 de setembre, de 10.30 del matí a les 6 de la tarda, de dilluns a diumenge. Setmanalment posen els horaris i idiomes dels tallers i l'espai és més gran que l'any passat.


Les platges de Pineda celebren l’estiu amb activitats
Ràdio Palafolls 8/7/2017


Pineda de Mar dona la benvinguda a l’estiu amb la celebració de la Festa d’Estiu a les platges, que tindrà lloc aquest diumenge, 9 de juliol.

La Platja dels Pescadors serà l’escenari, a les 12:30h del migdia del diumenge, de la inauguració de la Festa d’Estiu i a la tarda s’hi celebrarà una festa de l’escuma (16h) i una sessió de ioga (de 18h a 19h) a càrrec de Can Xaubet. A  la Platja dels Pins hi haurà instal·lat un rocòdrom amb tres vies d’escalada i una tirolina, a la Platja de la Riera s’hi instal·larà un inflable aquàtic, i la Platja de Poblenou acollirà una piscina amb barques.

Durant els dos mesos d’estiu les platges de Pineda oferiran diverses activitats gratuïtes adreçades tant als grans com als petits. Fins el 17 de setembre s’habilitarà un espai per a nadons fins a 6 anys amb el que es facilita l’estada dels pares i mares a la platja. També hi haurà a la mateixa Platja dels Pescadors una zona amb tallers, activitats i jocs d’aigua. Hi haurà sessions esportives com aquagym, zumba, balls llatins, soft gym i s’han habilitat diferents espais esportius amb xarxes per a la pràctica de vòlei i porteries per a jugar a futbol.

L’oferta lúdica a les Platges de Pineda estarà en funcionament fins a mitjans de setembre.


Què espereu si veneu les platges com equipaments municipals? Que s'ho han cregut i ara toca afrontar conseqüències.
El servei de salvament a la platja de Calella alerta de les imprudències dels banyistes
Ràdio Calella 11/7/2017


El servei de Salvament de l’empresa Proactiva a Calella demana prudència als banyistes. Els darrers dies la bandera groga ha onejat a la platja de Calella per alertar de la necessitat de precaució a l’ hora del bany. Tot i això, han estat força els usuaris que no han fet cas a les indicacions del servei de Salvament i s’ han posat en perill.

La bandera verda ens informa de que la situació del mar és òptima per al bany i que, més enllà de les nostres imprudències, podem gaudir de l’aigua sense perill. La bandera groga ens alerta que cal banyar-nos en precaució i la vermella que el bany està prohibit. El cap de platja de Calella, Federico Gómez, afirma que han tingut molts problemes per aconseguir que els banyistes respectin les banderes i siguin conscients de què impliquen.

Audio Player

Gómez alerta de les imprudències que s’ han detectat des que va començar la temporada. El cap de platja vol fer una crida a la precaució per part dels usuaris, sobretot pel que fa a tenir cura dels infants. Des del servei de salvament, s’ han detectat algunes conductes que posen en risc els nens i que són més habituals del que sembla, com és el cas de deixar-los sols pensant que no corren perill perquè van amb flotador.

Audio Player

El servei de socorristes recorda que cal observar la bandera i fer cas als professionals de salvament. El responsable també explica que a la zona de les roques s’ ha de tenir especial precaució durant el bany, sobretot en dies de fort vent, i en cap cas llançar-se a l’aigua directament per evitar accidents.