dijous, 27 d’abril del 2017

Més sobre urbanitzar la costa 27/4/2017... L'ACA culpa l'exalcaldessa de Malgrat del retard a la riera. El Punt Avui

L'ACA culpa l'exalcaldessa de Malgrat del retard a la riera
El Punt Avui 27/4/2017

Diu que se li va proposar ampliar el termini i que Conxita Campoy no ho va voler

Campoy l'acusa de mentir

L'últim tram de la riera de Sant Genís de Malgrat Foto: T.M.

TERESA MÁRQUEZ - MALGRAT DE MAR
L'anunci fet per l'Ajuntament de Malgrat de portar l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) al jutjat si no urbanitza la desembocadura de la riera ja ha tingut resposta de l'ens de la Generalitat. Segons recull en un comunicat, l'ACA va proposar el 2012 a l'Ajuntament un annex al conveni signat el 2009 sobre els projectes dels trams pendents de la riera. En aquest nou document s'especificava que no s'havia pogut complir els terminis previstos per redactar dues de les propostes pendents i es proposava una addenda del conveni inicial per ampliar-ne el termini de redacció.

L'ACA manté que la proposta es va fer arribar al consistori, però que “no va prosperar pel desacord de l'alcaldessa de Malgrat de Mar –Conxita Campoy (PSC)–, i es va aturar així la signatura i tramitació del conveni, que hauria permès seguir tirant endavant les actuacions previstes”.

Per aquest motiu, trasllada com a mínim al 2021 la possibilitat d'incloure una partida destinada a urbanitzar l'últim tram de la riera de Malgrat.

Resposta directa

Campoy ha respost per carta als responsables de l'ACA, els quals acusa de mentir sobre les raons que han fet aturar el projecte. “Tenim un conveni redactat i un projecte redactat i pagat per vosaltres que no vàreu tenir el valor d'aprovar.” Campoy lamenta que l'assenyalin com a culpable del retard i reclama als gestors de l'ACA que preguntin als tècnics com van anar els fets. “No em sigueu tan mal polítics i confesseu que es va fer malament la paralització de la riera al seu moment i que el conveni que es va redactar mai us l'heu mirat”, conclou. “Digueu la veritat i segur que acabarem abans. Espero una rectificació. Si no, la faré jo”, finalitza.