dilluns, 23 de febrer del 2009

Sobre la consulta popular sobre l'ARE de Tordera, 23/2/09...

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA XERRADA INFORMATIVA SOBRE L’ARE DE SANT PERE DIVENDRES A LA TARDA AL LOCAL DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS
Ràdio Tordera 23/2/09

“Habitatge protegit sí, però repartit”. Aquest va ser un dels punts claus de l’acte informatius que l’associació de veïns de Sant Pere va organitzar per donar informació i facilitar el coneixement de la propera consulta popular del diumenge 1 de març.

El local de l’Associació de Veïns estava ple de gom a gom de ciutadans disposats a escoltar els arguments a favor i en contra de l’ARE de Sant Pere. L’Arquitecte Urbanista especialista en el tema, Agapit Borràs, explicava divendres als micròfons de Ràdio Tordera els pros i els contres d’aquest projecte.

Agapit Borràs va explicar també que la necessitat d’ampliar la zona verda i d’un institut no serveix d’excusa per executar l’ARE, ja que són actuacions que es poden realitzar igualment, dins el marc legal.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Veïns de Sant Pere, Josep Gras, donava també el seu punt de vista i el de l’Associació respecte el projecte de l’ARE.

El de divendres va ser un dels actes inclosos dins el procés de dotar als ciutadans d’informació per facilitar el coneixement de la propera consultar popular, on es decidirà si Tordera vol, o no, l’ARE de Sant Pere.