dilluns, 27 de març del 2017

Reivindicació artística de la Plataforma Aturem la C-32 a la Marxa a les Ermites de Lloret 26/3/2017 Blanesaldia.com

Reivindicació artística de la Plataforma Aturem la C-32 a la Marxa a les Ermites de Lloret
Blanesaldia.com 26/3/2017


En l’edició d’enguany de la Marxa Popular a les Ermites de Lloret de Mar, la Plataforma Aturem la C-32 liderada a nivell artístics pels activistes culturals del LEAD (Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament) ha dut a terme una reivindicació artística en defensa de la cultura i la natura.

La intervenció artística «El Clam del Bosc» ha servit per posar en valor el patrimoni natural i cultural del paratge de Sant Pere del Bosc. Un museu obert que cal defensar del perill imminent que signifiquen les obres de la prolongació de l’autopista C-32.


La Capella de la Mare de Déu de Gràcia i la Creu de Terme han servit de marc per valoritzar aquest patrimoni i per celebrar el 150 Aniversari de l’arquitecte i erudit Puig i Cadafalch, autor i co-autor d’aquestes dues obres d’art. Banderoles, ramells de flors, rètols i poemes han servit per ornamentar i enriquir de vindicació aquest punt del bell recorregut de la popular marxa.


Aquestes accions vénen a reforçar la feina de la Plataforma Aturem la C-32 i inspiren aquest 2017, any internacional del turisme sostenible, una defensa activa i conscient d’una ciutadania crítica, que enfronta sense pors a grups empresarials i financers com CaixaBank o Abertis. Entitats que fa pocs dies, sense cap vergonya, van personar-se als jutjats per mirar de desactivar la suspensió cautelar, demostrant que la C-32 és només un negoci i que el bosc i la sostenibilitat té cap valor per ells.


Fotos: Plataforma Aturem la C-32



El recorregut de la Marxa de les Ermites passa x les Alegries, St Pere del Bosc i Sta Cristina. ha fet campanya contra autopista

Avui contents de ser al nostre estimat bosc de Sant Pere. L'art defensa el patrimoni natural i cultural. Marxa de les Ermites Lloret de Mar.