dilluns, 21 de juliol del 2008

Sobre la jornada de control de soroll dels vehicles duta a terme pel Motoclub Tordera i la Policia Municipal de Tordera...

MOTOCLUB TORDERA I LA POLICIA LOCAL INTENTEN CONSCIENCIAR A MOTORISTES I QUADS DEL SOROLL QUE OCASIONEN ELS SEUS VEHICLES
Ràdio Tordera 21/7/08

El passat dissabte, 19 de juliol, Motoclub Tordera i la Policia Local van organitzar unes jornades informatives en les que s’intentava conscienciar als propietaris de vehicles com motos i quads sobre el soroll que es fan. El lloc escollit per l’activitat va ser el Parc de la Sardana, i l’objectiu de les jornades ens l’explica un dels agents de policia que hi va assistir.Escoltem-lo.
D’altra banda, un dels membres de l’entitat Motoclub Tordera, ha explicat que l’objectiu de l’associació és demostrar que les motos i les persones poden conviure juntes gràcies al civisme, concepte que han volgut infundar als ciutadans de Tordera.
L’activitat es va fer el passat dissabte 19 de juliol al Parc de la Sardana i va estar organitzada per l’entitat local Motoclub Tordera i la Policia Local.

Control de fonos
Motoclub Tordera 21/7/08

Només pels veïns que dormen??? Un rentat de cara cap a la galeria???