divendres, 13 de novembre del 2009

FOTODENÚNCIA 13/11/09... Aprenents de furtius a la desembocadura del riu Tordera. Enric Badosa

fotografies de l'Enric Badosa...


Paraules textuals de l’Enric Badosa...

Avui he anat a la desembocadura, i mira per on una sorpresa... dos brètols amb carabines d'aire comprimit disparant a tort i a dret. Han aixecat els 220 esplugabous del dormidor i tots els ànecs de la llacuna final.

De seguida he trucat als agents rurals del Maresme, que com eren a Vilassar m'han dit que no podien venir,... que truqués a emergències (al 112). Bé... ho he fet, i després de que s'ubiquessin des de on els estava parlat, m'han dit que ja farien els avisos pertinents. Pocs minuts després m'ha trucat una patrulla d'agents rurals que estava fent un servei a prop i que els havia alertat el seu servei central. Jo els he indicat on es trobaven els brètols i en uns 15 minuts s'han presentat al lloc dels fets. Per desgràcia, ja no han pogut trobar als dos aprenents de furtius.

Segurament es tractava de nois que viuen al barri de Blanes a prop del riu. Els agents han estat en tot moment molt correctes i recomano que tothom que vegi alguna infracció ho notifiqui als agents rurals, que encara que no puguin venir els hi quedi constància.

....................................................


Afegit personal...

Uns telèfons que val la pena tenir gravats al mòbil...

93 754 03 93
Oficina Comarcal del Maresme dels Agents Rurals

972 84 37 87
Oficina Comarcal de la Selva dels Agents Rurals

93 574 00 36
93 561 70 00
Central del Cos d’Agents Rurals a Torreferrusa

I és que, la mateixa culpa té qui ho fa, com qui ho permet. La desembocadura del riu no es mereix l’oblit i l’abandó que pateix per part de TOTES les administracions, i si elles no tenen la dignitat ni la moral suficient... doncs que almenys no diguin que “no tenien constància”.

Sí, és un problema de personal, de “manca de personal”, d’acord... ... ... i de prioritats... ... ... doncs que es queixin als seus caps, no als qui li fem la feina... ... ... realment és una qüestió de principis.

Funcions del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya

Carta de serveis

Organització del Cos d'Agents Rurals

Diptic Medi Ambient .pdf

... I, coincidències de la vida, aquí teniu un enllaç d’avui molt curiós...

Malgrat 1909 – cacera furtiva
El meu gos i jo, 13/11/09
.