divendres, 17 de juny del 2016

La patrulla rural que s’encarrega de controlar urbanitzacions i agregats rurals duu a terme diverses trobades informatives amb els veïns de cada zona.. Ràdio tordera 16/6/2016

La patrulla rural que s’encarrega de controlar urbanitzacions i agregats rurals duu a terme diverses trobades informatives amb els veïns de cada zona.
Ràdio Tordera 16/6/2016


La Policia Local de Tordera compta, des de fa un temps, amb una patrulla rural, la qual actua a urbanitzacions i agregats rurals. Aquests agents, a més de realitzar les habituals tasques de vigilància, estan en contacte permanent amb els representants de les associacions de veïns. En parla la regidora de seguretat, Sílvia Català.

Quan hi ha una emergència, és important que tothom tingui clar què cal fer. Per això, ara que a l’estiu el risc d’incendi forestal és més elevat, des d’aquesta unitat rural de la Policia Local s’estan duent a terme xerrades informatives amb la gent que viu a les urbanitzacions. Ja s’han fet a Mas Mora, Àgora Park i Tordera Park, i estan previstes a Terra Brava i Can Domènech. La voluntat és arribar a totes, encara que en aquelles urbanitzacions on no hi ha associació de veïns costa més. Sílvia Català explica que en aquestes trobades es donen consells bàsics de seguretat i es recorda el pla d’emergències en cas d’incendi forestal.

Català recorda la importància de la col·laboració ciutadana en cas de qualsevol emergència.

Una acció que es duu a terme cada any, a principis d’estiu, és la realització de les àrees perimetrals a les urbanitzacions, perquè en cas d’incendi forestal es pugui tallar el més aviat possible. En algunes ja s’han fet i en d’altres està previst enllestir-les en els pròxims dies.