dilluns, 20 de març del 2017

Hisenda embarga terrenys vinculats al projecte del port de Tossa 20/3/2017 Cadena SER

Hisenda embarga terrenys vinculats al projecte del port de Tossa
Cadena SER 20/3/2017

Els terrenys on els promotors del port de Tossa volen construir un hotel i 4 xalets de luxe estan embargats per Hisenda per un deute del seu propietari que supera els 200.000 euros. Una part d'aquest embargament ja existia fa 5 anys, quan l'alcaldessa va firmar el conveni amb els promotors on deia que el projecte és d'interès pel poble i que es comprometia a fer una consulta abans de tirar endavant totes les modificacions urbanístiques que calen.

Una imatge dels terrenys. / Tossa Natural

Segons consta al Registre de la Propietat, el 14 de febrer -fa poc més d'un mes- les finques de la zona d'Es Cars i la Vinya d'en Puig propietat de l'empresa Harbor Tossa tenen tres embargaments administratius a favor d'Hisenda, que sumen gairebé 202.000 euros.

No sempre han estat a nom d'aquesta empresa, que es va constituir a finals de 2016, sinó que figuraven a nom d'anteriors empreses d'Isidre Ventura, que és l'administrador únic.

Amb aquest promotor, l'alcaldessa de Tossa va firmar un conveni on s'exposava la intenció d'edificar en aquestes finques rústiques i l'interès per fer un port a Tossa.

En el moment de la firma del conveni, Hisenda ja havia fet el primer embargament. La regidora de CiU, Mª Àngela Cuatrecasas, diu que no s'entén què fa l'equip de govern i creu que darrera de tot plegat hi ha una operació especulativa.