dilluns, 19 de març del 2018

Algunes notícies per llegir 16-19/3/2018...

Els embassaments del sistema ja superen el 60% (365 hm3). Tot i la millora, continuen actives les mesures per alentir el descens de reserves (dessalinització i extracció aigües subterrànies)

Birds, small mammals, butterflies—all can end up in the jaws of a domestic . Learn more about their impact in
Xavier Béjar Hace 33 minutos
And lizards and snakes and slowworms and so on

Gonçal Luna 17 mar.
Guia Promoció Treballs Recerca Batxillerat Ecosistemes Aqüàtics MediAmbient en el si del Programa Va d’aigua: Un pont entre Municipis i Centres Secundària en un procés de "win win".

Museu de la Pesca 16 mar.
Pescadors de pendents de les primeres valoracions de les noves portes pelàgiques d'arrossegament per a la pesca de la gamba

Enric Sagristà Hace 7 horas
Brutícia o indicador de bona qualitat de l'aigua? l'escuma marronosa que veiem al mar sovint són microorganismes indicadors de bona qualitat de l'aigua?? Foto: Sant Pol de Mar 18/03/2018

Bones noticies! El 3 d'abril surt publicada la Guía de les papallones diürnes de Catalunya! Si la reserves ara tindràs un 10% de descompte 🤩 El autors són Roger Vila, José Manuel Sesma i un dels coordinadors de l' en Constantí Stefanescu

Blanesaldia.com Hace 5 horas
El tramo del Camí de Ronda de Blanes reabierto al público despierta el interés de cientos de personas

El tramo del Camí de Ronda de Blanes reabierto al público despierta el interés de cientos de personas
Blanesaldia.com 19/3/2018

La reapertura de un tramo del Cami Ronda ha despertado una gran expectación entre los vecinos de Blanes. Este fin de semana centenares de personas lo han visitado, además de los que asistieron a dos visitas guiadas y comentadas por el técnico del Ayuntamiento Aitor Roger.

 El tramo que se ha abierto tiene solo 250 metros pero discurre por una vistosa zona de acantilados próxima a la Cala Sant Francesc. Este tramo ha estado 11 años cerrado al público debido a su deficiente estado de conservación y a los desprendimientos de tierras.

El tramo dispone de un camino homogéneo y de una baranda de madera. El Ayuntamiento trabaja para la reapertura en el futuro de otro tramo del Camí de Ronda, para lo cual invierte 166.000 euros en acondicionarlo. Si se cumplen los plazos previstos, podría abrirse durante el próximo verano.