dimecres, 4 de juliol del 2018

Vídeo resum del projecte ISACC TorDelta, i altres, 4/7/2018 ISACC TorDelta

👏Ja tenim el vìdeo resum del projecte ISACC TorDelta! Bona visió i recordeu... tots els materials desenvolupats estàn disponibles a ! Seguim!



Trobareu molta informació accedint a la web... http://isacc.creaf.cat/

Tercera trobada de la Taula del Delta i de la Baixa Tordera
ISACC TorDelta 4/7/2018

Quan va passar just un any de la seva creació, al juny 2017, es celebra la tercera trobada de al Taula del Delta i de la Baixa Tordera.

En un primer moment, el Prof. Rafa Sardà va presentar les conclusions del treball dut a terme per la comissió científica de la Taula, aportant elements fonamentals per tal d’alimentar el debat de la Taula amb informació científica sobre l’estat del territori.

En un segon moment, Dr. Annelies Broekman va presentar les conclusions del procés participatiu de l’ISACC TorDelta, aportant els elements més rellevants del procés participatiu amb els actors de la conca.

Per últim, es va presentar formalment la constitució de la taula del Delta i de la Baixa Tordera per part dels quatre ajuntaments promotors, seguit per un debat sobre les expectatives de la Taula i la seva manera de funcionar. En aquest sentit es va remarcar la importància que els ajuntament assumeixin un compromís en ferm i es plantegin contribuir al seu manteniment de cara els pressupostos del 2019.