dijous, 20 de desembre del 2018

Adjudiquen la redacció del projecte executiu per a estabilitzar La Pilona 20/12/2018 Ona Malgrat

No hi ha pressupost per executar res, ni previst en el futur encara, no se sap encara què es farà exàctament, no se sap a qui s'han de demanar els permisos, ni tan sols se sap qui és el propietari de la Pilona (Malgrat de Mar)... Només és la redacció d'un projecte sense execució prevista... bàsicament saber quant costaria si alguna vegada es fa...

Adjudiquen la redacció del projecte executiu per a estabilitzar La Pilona
Ona Malgrat 20/12/2018


El document ha de permetre conèixer quina actuació concreta s'ha de dur a terme per a estabilitzar La Pilona i quin cost tindrà. La redacció del projecte executiu, l'adjudicació del qual s'ha aprovat aquesta setmana a la Junta de Govern Local, tindrà un cost de poc més de 5.000 euros i estarà enllestida en un parell de mesos.

Mireia Castellà, regidora d'Urbanisme i Obra Pública, ha explicat aquest matí al programa La Jungla d'Ona Malgrat que "l'equip de govern sempre ha manifestat la voluntat d'executar totes les actuacions i treballs necessaris per estabilitzar La Pilona i, per això, s'ha aprovat l'adjudicació a una empresa per a redactar-ne el projecte executiu".

Segons ha explicat Castellà, l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha demanat pressupostos a cinc empreses especialitzades en treballs subaquàtics. La que finalment redactarà el projecte rebrà ara els estudis que ja disposa el consistori sobre La Pilona i presentarà, en uns dos mesos aproximadament, un document que, entre d'altres coses, permetrà conèixer quina actuació concreta s'ha de dur a terme per estabilitzar l'element i quin cost tindrà fer-ho. Mireia Castellà considera que La Pilona "és un símbol molt important de la història del municipi".

àudio