dimecres, 23 de gener del 2019

Algunes notícies per llegir 23/1/2019...

La prolongació de l’autopista del Maresme a debat el proper divendres a la biblioteca
Ràdio Tordera 23/1/2019


En Comú Podem Tordera organitza aquest divendres a la biblioteca de Tordera una xerrada sobre el projecte de prolongació de l’autopista del Maresme entre Tordera i Lloret de Mar. Sota el títol “Aturem la C-32 el nostre territori en perill” comptarà amb la xerrada de Joan Mora membre de la plataforma Aturem la C-32. Durant l’acte es respondran preguntes com existeixen alternatives? Necessitem la prolongació de la C-32? Quin és el seu cost econòmic? Quin serà el seu impacte ambiental?, entre d’altres.

En dóna detalls de l’acte el regidor, Salvador Giralt.

àudio

La xerrada-debat serà a la biblioteca de Tordera el proper divendres, 25 de gener a les 19h.


L'Observatori Hace 5 horas
El proper dissabte dia 2 de febrer l'Alfredo Almanza, investigador d'aus de l'Observatori farà el guiatge especialitzat de la sortida "Les aus hivernants al delta de la Tordera" . Tota la informació 👇🏻


Recomano llegir els comentaris al tuit...
Enric Sagristà Hace 21 horas
Els principals culpables del desconeixement del què és un aqüífer són els llibres de text d'educació secundaria. Fixeu-vos com plantegen l'aqüífer....normal que despres ens els imaginem com a canals subterranis no?


Salvaguarda Montseny Hace 1 hora
Es confirma que el gasoducte que va trinxar el Vallès Oriental (un projecte que des de l’inici la CSM ens hi vam oposar), no tindrà cap utilitat.

CUP Sant Celoni Hace 4 horas
Recordeu el gasoducte de la vergonya? Doncs després de trinxar el territori i d'una despesa insultant i (ja ho dèiem) innecessària, ara els hi tomben! 👉 Vilacup del 2012: ✍️ 


Els municipis de l'Alt Maresme, dels que més incrementen la seva població any rere any...