dimarts, 29 de gener del 2019

Sobre els Homes de Negre a la Tordera 29/1/2019

Si heu vist "Desmuntant mites sobre la Tordera", i en especial el punt 8, l'entendreu :)

5) La Tordera és un riu degradat?

6) S’ha de recuperar el bosc de ribera a la Baixa Tordera?

7) Els estanys de Tordera estan protegits?

8) Esteu informats de la natura del vostre poble?

L'Observatori Hace 4 horas
[ENTREVISTA] El nostre investigador explica a el projecte de l'Observatori, el Programa d'activitats per a la ciutadania 2018/2019 i la propera sortida guiada del dissabte 2 de febrer que organitzem a . Moltes gràcies
[ÀUDIO] L'Observatori de la Tordera organitza per dissabte una sortida guiada pel delta. Entrevista amb el coordinador del projecte, Toni Mas.

En respuesta a 
Com diu un conegut... Perdoneu però no m'he pogut estar😏


L'Observatori de la Tordera organitza per dissabte una sortida guiada pel delta
Ona Malgrat 29/1/2019

L’Observatori de la Tordera ha organitzat per aquest dissabte una sortida guiada pel delta. Es farà a partir de les deu del matí i la trobada serà al punt d’observació pròxim al càmping Les Nacions.

Recordem que l’Observatori de la Tordera és un projecte universitari que des de l’any 1996 fa un seguiment de diferents indicadors per avaluar l’estat ecològic de la conca de la Tordera. Està dirigit pel doctor Martí Boada i coordinat per la doctora Sònia Sànchez. 

Al llarg d’aquest curs s’han programat 11 activitats dirigides a la ciutadania, com la que es fa aquest dissabte a Malgrat de Mar amb el títol “Les aus hivernants al delta de la Tordera.

Aquestes activitats de sensibilització s’inclouen al programa PROECA, creat l’any 2004 amb l’objectiu de transmetre els valors naturals de l’entorn. Avui ens ha acompanyat al programa La Jungla Toni Mas, coordinador del programa PROECA.

àudio