diumenge, 9 de juny del 2019

Jornada reivindicatica d'Aturem la C-32 9/6/2019

Petit recull de les moltes piulades d'avui...

Vídeo...
🔊 Nosaltres ja estem a punt, i tu? Seguim en lluita perquè no arribi cap autopista a la 📌 Gent compresa d'arreu ens trobem a



1:21
270 reproducciones

Avui estem mostrant a la gent de i d'arreu que ha vingut fins al bosc de St. Pere, la destrossa que hi ha fet i 😤 Heu jugat brut i heu desinformat a la gent, ara això s'ha acabat! 💪 Cada vegada som més i aturarem aquest despropòsit.

Avui mati a Lloret de Mar, doble convocatòria per part de la plataforma . Ara mateix volta sobre el terreny afectat per les primeres tales d’arbres. A les 12h hi ha convocada una manifestació davant de l’Ajuntament de Lloret.


No teniu vergonya!! Qui estima la terra la cuida i no la ven a interessos privats! ✊✊


No volem una autopista a la Costa Brava. Exigim un canvi urgent en el model territorial i la conservació dels espais naturals. Suport total a ! ✊ Decreixement turístic JA!

Cal un canvi en el model econòmic per no seguim essent els habitants amb la 7a renda per càpita més baixa de 👉 ja! No volem més gent a , no volem més explotació laboral turística, ni autopistes que no necessitem


Avui a Sant Pere del Bosc, a Lloret de Mar i rodals amb Defensem el patrimoni natural del país! I a les 12:00h a la pl de l'Ajuntament de Lloret. El bosc és vida!!


Segona convocatòria de la jornada, ara davant l’Ajuntament de Lloret de Mar. Crítiques al conseller Calvet, al conseller Buch, a l’alcalde Dulsat i a l’empresa Abertis. demana alternatives i l’aturada immediata de la tala d’arbres a la zona afectada.


Avui som a Lloret x donar suport a . Mateixa lluita, perquè significa que no podem permetre perdre ni un pam més de patrimoni natural ni agrícola. Prou negocis bruts del segle passat

Vídeo...
, portaveu de la plataforma No ho podem permetre! L'autopista accentuarà els problemes de massificació a un preu molt alt, els nostres boscos!!




Demanem que si es creuen ens ho demostrin!! Eduard de Ribot : Aquesta autopista no és econòmicament sostenible, es un malvaratament de recursos públics!! Aturar la C-32 és una causa justa!

Cal que tothom sapiga i reconegui a les persones d' que cada mati a les 6h són al bosc per intentar aturar la tala il·legal consentida. Gràcies i tot el nostre suport! Pel futur de totes

La mobilització de és impressionant. Uns 50 voluntaris estan de 6 del matí a 8 del vespre per aturar, pacíficament, la tala del bosc. Una imatge amb una força i simbologia brutal. Tot i que no ho han aturar tot, han fet retardar molt les feines. La C-32 no passarà!

Vídeo...
Més de 200 persones es concentren a Lloret de Mar per exigir que no es tallin més arbres per l'arribada de l'autopista C-32. La plataforma organitza grups de voluntaris per a intentar aturar la tala al bosc.



1:24
42 reproducciones

Amb en i tots els valents d' ens assabentem que mentre la inseguretat creix als nostres carrers, els estan per protegir la desforestació de la ma del tito Floren. No passareu!!


Les plataformes i demanen que s’aturin les obres de la C-32 pel “dany irreparable” que faran al territori
Una mobilització de 200 persones clama perquè s’aturin les obres pel "dany irreparable" al territori

Els promotors urbanístics tornen a sobrevolar la Costa Brava
El nou pla director urbanístic de la Generalitat determinarà on es podrà construir els pròxims anys

“La Generalitat ha de decidir si destrueix o salva la Costa Brava, si la vol mantenir o si la vol convertir en la nova Marbella”
Els constructors denuncien els danys econòmics i la inseguretat jurídica, que també amoïna alguns alcaldes


Fantàstic dossier avui al diari sobre la pressió urbanística en el nostre litoral. Gràcies per aquest gran reportatge “El tresor de la Costa Brava, en risc”

------------------------------------------------------