dilluns, 3 de juny del 2019

Més sobre les tales a Lloret de Mar per allargar l'autopista C-32 i la concessió dels peatges 3/6/2019 Aturem la C-32

✊ Uneix-te a la concentració de diumenge 9 a vine al bosc o davant l'Ajuntament. 🔊 Sumem cada cop més veus per cridar ben fort 📡 Que arribi a la que nosaltres SI que defensem el territori 💚💚

Vídeo...
🤬 Els depredadors del territori segueixen. Obriu els ulls la Generalitat declara i permet això 👇👇vídeo Sembla que qui mana a Catalunya és 🤑 📢 Ho aturarem!!


🔊 Comença una setmana crítica, i nosaltres seguim aquí, després de 4 anys, quan vam col·locar aquest cartell en aquest fantàstic pi 🌳que encara segueix al bosc. ✊ Prou Peatges a costa de depredar el patrimoni natural del nostre territori, la C-32 ja l'hem pagat i no cedirem!

Vídeo...
🤬 Els depredadors del territori segueixen. Obriu els ulls! la Generalitat declara i permet això 👇vídeo Potser qui mana a Catalunya és 🤑 📢 Ho aturarem!!


Aturem la C-32 1 jun.
Ahir els lacais d'en es van deixar aquests bidons de benzina al bosc, amb la temperatura que feia és una greu inconsciència. Tan poc us importa el bosc?

En respuesta a 
I que pasa amb el departament de . Esteu perdonant la destrucció d un entorn verd? O també té comprat altres departaments públics?

Vídeo...
Ara tallen canyes, després aniran pels arbres, com han estat fent aquests dies i segueixen. Nosaltres estem al bosc per frenar-ho, seguim en lluita ✊✊💚💚 que teniu al cap? Fa molta calor i el risc d'incendi es alt 🤬 a on són les mesures preventives??

0:04
354 reproducciones