dimarts, 29 d’octubre del 2019

L'ajuntament de Malgrat de Mar vol que la platja de la Pomareda sigui una platja canina 28/10/2019

Recomanable llegir també els comentaris als tuits...

Quan l'animalisme és la principal causa de pèrdua de biodiversitat i degradació dels espais naturals... Gossos a la platja de la Pomareda (Malgrat de Mar), la més gran i natural amb psammòfiles entre el Llobregat i l'Empordà (i posen foto d'altre platja
😏
) malgratcomunicacio.cat/index.php?cont


[ÀUDIO] Malgrat de Mar podria disposar d'una platja per a gossos l'estiu que ve
Ona Malgrat 28/10/2019

Malgrat de Mar podria tenir el proper estiu una platja per a gossos. El govern, format pel PSC i JxCat – Malgrat ens Mous, ha aprovat a través de la Junta de Govern Local demanar l’autorització perquè sigui inclosa dins dels serveis de temporada de platges per a l’estiu del 2020.

Segons ha avançat l’alcalde, Joan Mercader, la futura platja per a gossos  s’ubicarà a la platja de la Pomareda, al costat de la varada. L’alcalde ha explicat que prèviament s’haurà de modificar l’ordenança de civisme ja que actualment no permet l’accés dels gossos a la platja durant l’estiu.

Joan Mercader també ha avançat que prèviament s’estudiarà el cost que tindrà aquest nou espai, que estarà tancat, senyalitzat i comptarà amb dutxes pels gossos, entre altres.

Recordem que el PSC portava al seu programa electoral de les eleccions municipals del maig passat la creació d'un espai per a gossos al litoral malgratenc.

Àudio


"Segons ha avançat l’alcalde, Joan Mercader, la futura platja per a gossos s’ubicarà a la platja de la Pomareda. L’alcalde ha explicat que prèviament s’haurà de modificar l’ordenança de civisme ja que actualment no permet l’accés dels gossos a la platja durant l’estiu"

En respuesta a y
Aquesta foto és de la platja de Malgrat Centre turismemalgrat.com/es/vive-malgra no de La Conca o de la Pomareda (que és on anirà realment
👇
) L'animalisme és la principal causa de pèrdua de biodiversitat i degradació d'aquest espai. Quin engany i quina poca vergonya