diumenge, 17 de novembre del 2019

"Comunicat de guerra" a la Punta de la Tordera (Malgrat de Mar) 17/11/2019, de Josep Comas. Font: Facebook.com

Fotografies i text de Josep Comas
al Grup de Facebook Delta LA TORDERA

"Comunicat de guerra" a la Punta d la Tordera, d Josep Comas (i fotos) facebook.com/groups/1445275 "Després dels primers embats que van provocar importants baixes (...) el comandant en cap d les forces d defensa del front del Delta va ordenar una E.D.P. (efectiva defensa preventiva)"


Després dels primers embats dels temporals de tardor que varen provocar importants baixes en les linees del vial i asfalt així com el talls de comunicació degut a la sorra depositada que imposibilitava el transit rodat, el comandant en cap de les forces de defensa del front del Delta va ordenar una E.D.P. (efectiva defensa preventiva)
Tres formacions de defensa de sacs terrers de 1700 kilos col.locades una darrera l’altre i la tercera al cim de les dues primeres responen amb eficacia a la força de les onades dels ultims aldarulls marítims. Prova d’aixó son els metres de codols que han quedat sedimentats davant les defenses formant una platja de uns 5 metres d’amplada i a una alçada de mig metre per sobre el nivell de vial.
L’afiliació de nous membres no para i en els propers jorns hi ha previst la formació de més defenses fins completar tot el front del vial del Camí pomerenc deltaic.
Seguirem informant, com sempre, des de primera linea de foc