dijous, 6 de novembre del 2008

Notícia 6/11/08... Sobre el turisme i la natura a Tordera

Tordera busca el seu lloc dins l'oferta turística i aposta pel paisatge i la cultura
El punt 6/11/08

El nou pla de desenvolupament turístic de Tordera va començar a caminar dimarts en l'acte de presentació oficial de la iniciativa. Sorgit des de l'àrea de Promoció de la Vila de l'Ajuntament, el pla vol aconseguir la participació del teixit social i econòmic, aprofitar els recursos naturals, paisatgístics, culturals i patrimonials del poble per obrir-los a l'exterior i garantir que aquesta nova via afavoreixi el seu desenvolupament econòmic de cara al futur.

Així, tal com defensa el regidor de l'àrea, Bernat Costas (ERC), un dels objectius principals és aprofitar les sinergies d'aquells municipis propers que han convertit el turisme en la seva principal font d'ingressos. «Tordera no pretén que el turisme sigui la seva principal font de riquesa, però vol aprofitar tots aquells aspectes positius que se'n deriven», apunta. En aquest sentit, el pal de paller de la proposta girarà al voltant de l'oferta natural del municipi.

El pla de desenvolupament turístic inclourà la redacció i diagnosi, la definició del perfil del visitant, el pla de màrqueting i les línies estratègiques a aplicar. La intenció és tenir-lo redactat el juny del 2009 per començar-lo a executar al juliol.