dimarts, 13 de juliol del 2010

Algunes notícies més per llegir 12/7/10...

Posen en servei avui el nou tram de la C-32
El Punt 12/7/10
.
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, posarà en servei aquesta tarda a partir de les cinc el nou tram de l'autopista del Maresme, la C-32, entre Tordera i Palafolls. A l'acte també participaran l'alcalde de Palafolls, Valentí Agustí (PSC); l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia (CiU), i el president d'Abertis, Salvador Alemany. A finals d'any ja haurien de començar les obres de prolongament de la C-32, ja com a via d'un sol carril per banda cap a Lloret.
.
CiU reclama els descomptes a la C-32
Diari Maresme 12/7/10
.

El diputat de CiU, Benet Maimí, ha defensat davant la Comissió de Política Territorial celebrada al Parlament, una Proposta de Resolució en relació al “possible increment de l’import del peatge de Santa Susanna, en cas d’allargar-se l’autopista C-32 entre Palafolls i Tordera”. També, durant la seva intervenció Maimí ha reclamat el compliment d’un compromís, ja que “el dia 1 de juliol s’havien d’aplicar els descomptes al peatge entre Vilassar i Premià, que encara no s’ha fet efectiu”.

Mesures correctores

El diputat convergent ha celebrat el fet d’haver arribat a un acord al Parlament que ha permès l’aprovació per unanimitat d’instar el Govern a “estudiar mesures correctores del peatge de Santa Susanna en la línia d’afavorir la mobilitat sostenible”.

Peatges cars

Per Maimí “el tema dels peatges perjudica l’economia de la comarca, que no està precisament en els seus millors moments ja que té un índex d’atur dels més alts de Catalunya”. Segons el diputat nacionalista, aquest tema “preocupa als maresmencs, ja que la comarca del Maresme ja fa molts anys està ofegada per peatges cars”.
.

Omplen la riera de Can Feliciano amb 1700 tones de formigó
Malgrat Confidencial 12/7/10
.