dimarts, 31 de gener del 2017

El TSJC admet a tràmit el recurs contra el projecte de prolongació de la C-32 Blanes-Lloret-Tossa 31/1/2017 Aturem C-32

https://twitter.com/aturemc32/status/826385875944820736
ADMESES A TRÀMIT RECURS i SUSPENSIÓ CAUTELAR PROLONGACIÓ C-32! Contents! Som molts i fem molta falta!

https://twitter.com/aturemc32/status/826420307661570048
tenim cita amb el TSJC. Tornareu a negar que el territori está contra el projecte? Us tornem a demanar


Cadena Ser 31/1/2017

El TSJC investigarà si el projecte per allargar la C32 fins a Lloret de Mar i Tossa és legal o no. L’alt tribunal català ha admès a tràmit el recurs presentat pels opositors al projecte i podria acabar havent-hi judici. També estudia si, mentrestant, atura cautel·larment tota la tramitació i per això ha donat 10 dies de termini a la Generalitat i 9 als Ajuntaments implicats perquè exposin els seus arguments.

El projecte preveu allargar la C-32 fins a Lloret de Mar i Tossa. / ACN

La plataforma Aturem la C32 va presentar un recurs en el que argumentava que no es podia tirar endavant el projecte actual emparant-se en un estudi de l'impacte ambiental caducat i que l'obra tindria un perjudici mediambiental irreparable.

Ara el TSJC ha admès a tràmit aquest recurs contenciós administratiu i això vol dir que el cas podria acabar a judici.

Els opositors també van demanar que perquè no es pugui executar l'obra mentre es decideix si hi ha prou arguments per arribar a judici, s'aturi tota la tramitació.

L'alt tribunal català ho decidirà després d'escoltar els arguments de la Generalitat i els ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar i Tordera.

El portaveu de la plataforma Aturem la C32, Jordi Palaudelmàs, diu que, de moment, l'únic que poden dir és que “hi ha partit”.

Escoltar aquí...

Blanes va organitzar una consulta popular en la que el 71% dels que van votar van expressar el seu rebuig a l’obra i a Lloret va ser la plataforma opositora qui la va organitzar i el no va guanyar amb un 86% dels vots emesos.

Malgrat tot, la Generalitat va decidir tirar endavant aquest projecte valorat en 70 milions d'euros. El projecte definitiu es va aprovar a l'estiu i els treballs han de durar dos anys i mig.

De moment, la Generalitat no s'ha pronunciat.