divendres, 17 de febrer del 2017

De com es passa d'un paisatge rural a un periurbà 17/2/2017...

i la arranjaran una 12a de camins de Palafolls fins l'any 2019.


Fa dies que vaig reproduint notícies referides als "ajuts" de les Diputacions per a l'arranjament i asfaltat de camins rurals a tot el territori, ja siguin espais naturals "protegits" o no ...

La Diputació destina 773.000€ aquest mandat a la millora i manteniment de camins municipals del Maresme
Diputació de Barcelona 1/2/2017

La Diputació destina 46.500 € al manteniment de camins a Palafolls
Ràdio Palafolls 2/2/2017

47.314 euros per al manteniment de camins a Tordera
Ràdio Tordera 9/2/2017

S’arranjaran 12 camins municipals en dos anys
Ràdio Palafolls 14/2/2017

I és que gràcies a les Diputacions i als ajuntaments de torn, gens preocupats pel medi natural com ha quedat demostrat reiteradament, el nostre entorn natural està passant de ser un paisatge rural a un periurbà.

Aquí podeu veure el mapa d'actuacions a Palafolls com a exemple (cliqueu a sobre per veure el PDF ampliat)...

PDF, 0 Kb

L'Ajuntament i la Diputació milloraran 12 camins rurals de Palafolls
Ajutament de Palafolls 16/2/2017

El nostre municipi té una amplia i extensa xarxa de camins rurals que recorren gran part del terme municipal. Per ajudar en la seva conservació i millora, l’Ajuntament de Palafolls ha rebut una ajuda de més de 46.500€ de la Diputació de Barcelona que, sumat als fons propis,  li permetrà fer actuacions concretes a la seva xarxa de camins.

Aquesta subvenció forma part del Programa Complementari de millora de Camins Municipals i, conjuntament amb una aportació directa del consistori, permetrà fer actuacions en 12 camins municipals.

Seran actuacions específiques de manteniment i de millora d’aquests camins rurals. Actuacions com ara la construcció d’arquetes de recollida d’aigües, conduccions d’aigua pluvials cap a les cunetes, millores dels murs de rocalla o la recuperació de pendents d’alguns d’aquests vials rurals.

Tot i que l’ajuda de la Diputació de Barcelona no es farà efectiva fins el 2019, l’Ajuntament de Palafolls ha decidit iniciar ja els treballs de millora, per fases, i en breu treurà els treballs a licitació pública per trobar l’empresa que s’encarregarà  de fer aquestes millores.

Els primers punts a actuar seran al camí de Mas Carbó i el de Sant Genís.