dissabte, 1 de juliol del 2017

Quan l'animalisme "institucionalitzat" posa en perill el Medi Natural 29/6/2017

I és que totes les Administracions (locals, comarcals i autonòmiques) i tots els seus Departaments estan dirigits o integrats majoritàriament per animalistes, més motivats i orientats per directrius sentimentals i religioses* que no per criteris científics i naturalístics... és com si la NASA estigués integrada per astròlegs en comptes d'astrònoms i científics... absurd, oi?...

* La diferència bàsica entre el naturalisme i l'animalisme és que el primer es basa en criteris tècnics i científics (és una ciència) mentre que el segon es basa en sentiments i modes socials (és una religió).

Una tortuga trobada a Sant Celoni se salva del sacrifici
Nació Digital 29/6/2017

Un veí de l'ha quedada en custòdia

La tortuga trobada a Sant Celoni | SFP Sant Celoni

La tortuga que fa un parell de dies van portar a la Policia Local de Sant Celoni i que podia ser lliurada als agents rurals per al seu sacrifici, en no tractar-se d'una espècie autòctona tindrà una segona oportunitat ja que s'ha lliurat a un veí del poble, en custòdia per si finalment es localitzen els seus propietaris.

Fonts de la policia han confirmat a NacióBaixMontseny que des que van publicar a través de les xarxes socials aquesta circumstància han estat moltes  les persones que s'hi hanj interessat per evitar que la tortuga acabés sent sacrificada. Per aquest motiu, des de la Policia Local de Sant Celoni agraeixen aquestes mostres d'interès ja sigui a través de les pàgines de facebook o amb trucades telefòniques a la comissaria. Es tracta d'una tortuga gran probablement d'uns divuit anys i amb un aspecte ben cuidat.